Ο Κ. Μαραβέγιας και η μπάντα του στο νησί μας

Ενέργεια, ρυθμός, πάθος, εξωστρέφεια και εκρηκτικότητα συνθέτουν αυτή τη γιορτή που επιμελείται και παρουσιάζει στο νησί μας, την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 10μμ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, ο μοναδικός περφόρμερ Κωστής Μαραβέγιας.
Τραγούδια και μουσικές από την ομώνυμη δισκογραφική του δουλειά αλλά και διασκευές της μεσογειακής σκηνής, Βαρκελώνη, Παρίσι, Ρώμη, Οράνο είναι οι καλεσμένοι του. Φωνή ζεστή, γνώριμη, που ξετυλίγει τις κοσμοπολίτικες και ζωηρές μουσικές, ξεσηκώνει τους θεατές και τους κάνει μέρος της παράστασης.
Μιας παράστασης με θεατρικά στοιχεία που δεν ζητά απλώς, αλλά προκαλεί τη συμμετοχή του κοινού της!
Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής, ιδρυτής του συγκροτήματος Μaraveyas Ιlegal, απόφοιτος ιταλικού πανεπιστημίου, στην επιστήμη της στατιστικής, πρώην μέλος ερευνητικής ομάδας του Πολυτεχνείου, την οποία και εγκατέλειψε για τη μουσική, πρώην ποδηλάτης και από τα γεννοφάσκια του επαγγελματίας μουσικός.
Η πορεία του στη μουσική σκηνή άρχισε δίπλα στον Διονύση Σαββόπουλο αλλά και στην Ευανθία Ρεμπούτσικα και στον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, προτού τον ανακαλύψουν τα ανήλια υπόγεια του Ψυρρή. Μαζί με αυτά τον ανακάλυψε και ένα πιστό κοινό που πλέον δεν τον αφήνει ποτέ μόνο του.
Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν (2011-2012) θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ΕΡΤ η εκπομπή “Μεσόγειος”, ένα μουσικό ντοκιμαντέρ-road trip με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια ο οποίος ταξιδεύει σε μεσογειακές πόλεις, συλλέγει ιστορίες και ήχους και παίζει μαζί με μουσικούς ανταλλάσσοντας ιδέες και τραγούδια.