Ιάκωβου Καμπανέλλη “Μονόλογοι”

Μια παράσταση με “Μονόλογους” του Ιάκωβου Καμπανέλλη ανεβάζει αυτό το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια των “Εν Ζακύνθω Συναντήσεων Τέχνης”, το “Θέατρο τση Ζάκυθος” σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας και την βοήθεια του Δήμου Ζακύνθου και της Περιφέρειας ιονίων Νήσων.
Πρόκειται για τρία εξαιρετικά μονόπρακτα, τον Πανηγυρικό, το “Γράμμα στον Ορέστη” και τον “Επικήδειο”, που χαρακτηρίζουν τον συγγραφέα σε διάφορες φάσεις του βίου του και έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Οι “Μονόλογοι” ανεβαίνουν σε συντονισμό σκηνοθεσίας Κατερίνας Πολυχρονοπούλου, σκηνικά – κοστούμια Κατερίνας Καμπανέλλη, μουσική Νένας Βενετσάνου και Βασίλη Σταμάτη.
Η επί μέρους σκηνοθεσία έχει γίνει, για μεν τον Πανηγυρικό που ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιώργος Βούτος, από τους Κώστα Καποδίστρια και Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, για το “Γράμμα στον Ορέστη” που ερμηνεύεται από την ηθοποιό Ιωάννα Γκαβάκου από την ίδια και για τον “Επικήδειο” που ερμηνεύεται από τον ηθοποιό Κώστα Καποδίστρια, από την Κατερίνα Πολυχρονοπούλου. Ώρα έναρξης παραστάσεων 9.30μμ.