Οριστικά με Προμηθέα η ΑΓΕΖ

Οριστικοποιήθηκε χθες ο αντίπαλος της ΑΓΕΖ για την α’ φάση των play off της Α1 ΕΣΚΑΗ. Η Ζακυνθινή ομάδα θα μετρήσει τις δυνάμεις της με τον Προμηθένα, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και επιζητώντας 2 νίκες, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του θεσμού.
Ο τεχνικός της ΑΓΕΖ Γιάννης Στάθης μίλησε τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή της ΕΡΖ “Τρίτο Ημίχρονο” για τα ματς που ακολουθούν.
Υπογράμμισε ότι ο Προμηθέας δεν είναι εύκολος αντίπαλος, σημειώνοντας ότι εφόσον περάσει η ΑΓΕΖ οι πιθανότητες να αποκλείσει την Απολλωνιάδα είναι 30 τοις εκτατό, έναντι 70 τοις εκατό για την Πατρινή ομάδα.
Πάντως ο κόουτς της ΑΓΕΖ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του δεν θα είναι… ξεγραμμένη απέναντι στο δυνατό σύνολο των Πατρινών. Αυτό που έγινε με τον Ολυμπιονίκη πάντως έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στην ΑΓΕΖ, αφού η Ζακυνθινή ομάδα εφόσον περάσει στους “4” θα βρει απέναντί της μια ομάδα που την έχει νικήσει δύο φορές την κανονική περίοδο, οπότε θα θέλει μόλις μία νίκη για να τη βγάλει… νοκ άουτ. Η ΑΓΕΖ έχει το χρόνο να προετοιμαστεί για τα παιχνίδια με τον Προμηθέα, τα οποία φυσικά προηγούνται και αναμένεται να καθορίσουν την είσοδο της ομάδας στους ημιτελικούς.
Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 30 Απριλίου στη 1 μ.μ., ενώ το 2ο ματς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 2 στο κλειστό γυμναστήριο “Τόφαλος”. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την πρώτη συνάντηση η ομάδα του Προμηθέα θα έρθει στο νησί μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της και θα διανυκτερεύσει στη Ζάκυνθο.Τελευταία άρθρα