Καλημέρα, κ. Αντιδήμαρχε Λαγανά

* Είπαμε να ξεκινήσουμε, την “αποκέντρωση” σε οτι αφορά στις καλημέρες μας, και μαζί με τις ευχές μας για ταχεία αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει η περιοχή σας, να σας εκθέσουμε κάποιους προβληματισμούς που, το τελευταίο χρονικό διάστημα, απασχολούν αρκετούς δημότες σας.

* Καλή η κοινωνική, τουριστική, πολιτιστική και πολιτική “ανάσταση” της Δημοτικής Ενότητας Λαγανά αλλά Λαγανάς δεν είναι μόνο ο τουρισμός και η προβολή, η παραλία, τα μπαρ και τα εστιατόρια, αλλά και τα δημοτικά -κατ’ άλλους τοπικά- διαμερίσματα.


* Και φυσικά δεν μιλάμε για προσωπικά ρουσφέτια -που δεν σας ταιριάζουν καθόλου- αλλά για το εύλογο ενδιαφέρον που πρέπει να εκδηλώσετε προκειμένου να σας επιστραφούν οι δημοτικές οδοί που έχουν καταπατηθεί από ιδιώτες -όπως στο Καλαμάκι και αλλού- χωρίς την “κάλυψη” και “συγκάλυψη” -θέλουμε να πιστεύουμε- που προσφέρει το κριτήριο του πόσους ψήφους θα χάσουμε αν προσπαθήσουμε να ταράξουμε τα λιμνάζοντα “νερά” που κάποιους βολεύουν.

* Επειδή, είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι τα πολιτικά σας “αντανακλαστικά” θα αντιδράσουν άμεσα και θα δείξετε το ενδιαφέρον και την υπευθυνότητα που απαιτεί ο ρόλος σας και που αδιαμφισβήτητα έχετε, αναμένουμε δράσεις!!!