Έρχεται ενημερωμένος;

* Με δόξες και τιμές θα εορταστεί φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στο νησί μας. Μέχρι και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου θα μας επισκεφθεί και μάλιστα από σήμερα ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να κάνει τις επαφές τους με Φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

* Ελπίζουμε να έρχεται τουλάχιστον ενημερωμένος για το ποιος είναι ποιος για να μην πάθει κάνα κάζο ανάλογο της επίσκεψής του ως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, το 2007, όπου ήταν ανενημέρωτος σχετικά με το ποιος έχει αναλάβει καθήκοντα Δημάρχου Ζακυνθίων, μετά την σύλληψη και την παραίτηση από τη θέση αυτή του Άκη Τσαγκαρόπουλου και ρωτούσε τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας “Ποιος είναι Δήμαρχος τώρα;”!!!


* Όσο, δε, για την προετοιμασία της διεξαγωγής του Περιφερειακού, στο νησί μας, τον Απρίλιο, δεν θα πρέπει να είναι και τόσο σίγουρος αφού οι κακές γλώσσες λένε ότι η προγραμματισμένη για την 29η Μαρτίου συνεδρίαση δεν θα πραγματοποιηθεί αφού είναι ημέρα εργάσιμη και οι κ.κ. Μπεριάτος, Καλούδης και οι συν αυτώ δεν σκοπεύουν να μετακινηθούν στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα απογραφή και προϋπολογισμός να μείνουν στον… “αέρα”!!!