Κράξιμο εκ του άμβωνος

* Τελικά είναι γεγονός ότι έληξε η σύμβαση του γιατρού που εξυπηρετούσε τους κατοίκους του Καλαμακίου και ο Άγιος ξέρει πότε θα ξαναδούν λευκή ρόμπα ειδικά τα άτομα που έχουν χρόνιες ανάγκες και δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα. Μάλιστα, το καλύτερο είναι ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να “ταξιδεύουν” μέχρι το Αργάσι προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους!!!

* Αυτά διαπίστωσε και ο παπάς του χωριού και ζήλεψε τον Άνθιμο!!! Έχοντας κατά νου ότι παπάς δάσκαλος και χωροφύλακας είναι οι αρχές του χωριού, άρπαξε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και που τον πονεί και που τον σφάζει τόσο το διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Κομιώτη, όσο και τον πρώην ΔΥΠΕάρχη Παύλο Καψαμπέλη.


* Και καλά τον διοικητή που έχει ευθύνες ένεκα των αρμοδιοτήτων του, αλλά και ο Παύλος; Πάνω που είπε ότι ησύχασε από το Δεσπότη που συνεχώς εξέφραζε τα “παράπονά” του, στον Παύλο Καψαμπέλη, τον οποίο θεωρούσε υπαίτιο για την κατάντια της υγείας στο νησί μας… για την απαξίωση του νοσοκομείου… το κλείσιμο των κλινικών… την αποδυνάμωση σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό προκειμένου να δείξει έργο στα περιφερειακά ιατρεία, του ξημέρωσε ο παπάς!!!