Καλημέρα, κ. Αστυνομικέ Διευθυντά

* Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε στο νησί μας. Μάλλον, από την πρώτη μέρα που βρίσκεστε κοντά μας, σας περιμένουν τα δύσκολα αν και οι περγαμηνές που διαθέτετε από τη θητεία σας στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας δεν αφήνουν περιθώρια αδυναμίας αντιμετώπισης καταστάσεων όπως η ακόλουθη.

* Στον αντίποδα της παραπάνω επισήμανσης για το φωτισμό, το ίδιο σημείο παραμένει τις νύχτες συχνά – πυκνά βυθισμένο στο σκοτάδι εμποδίζοντας τους φερέλπιδες νέους του νησιού μας να διεξάγουν επιτυχώς τους αυτοσχέδιους αγώνες.


* Σύμφωνα με τη “χαρτογράφηση” οι ομάδες των ατόμων που διενεργούν αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας συχνάζουν και σε άλλα σημεία και τείνουν να εξελιχθούν σε πραγματική πληγή, καθώς είναι η βασική αιτία για μια σειρά από προβλήματα και κινδύνους για τους πολίτες που διέρχονται ανυποψίαστοι από τα σημεία αυτά και βρίσκονται ξαφνικά να οδηγούν ανάμεσα στους συναγωνιζόμενους, αλλά και τους ίδιους που εκτίθενται σε σοβαρό κίνδυνο, καθώς οδηγούν με υπερβολικές ταχύτητες και παραβιάζοντας σχεδόν κάθε κανόνα οδικής ασφάλειας. Αναμένουμε!!!