Ένας εκπληκτικός “Ράφτης Κυριών”

* Με την υπογραφή του Μπάμπη Συγούρου ο πολιτιστικός σύλλογος Σκουλικάδου “Ερωτόκριτος” ανέβασε την γνωστή κωμωδία του Φευντώ “Ράφτης Κυριών”.

* Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα οι συντελεστές παρουσίασαν μια καλοδουλεμένη θεατρική παράσταση με ρυθμό, αξιοπρεπέστατες και εκπληκτικές ερμηνείες, που αν και από ερασιτέχνες ηθοποιούς δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από άλλους γνωστούς πρωταγωνιστές που στο παρελθόν έχουν υποδυθεί αντίστοιχους ρόλους.


* Η ετοιμότητα των ηθοποιών, η ορθοφωνία, η καλή και μετρημένη κίνηση πάνω στη σκηνή και η δυνατή πολυκύμαντη ένταση όπως απαιτούν οι ρόλοι του έργου, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους συντελεστές αυτής της παράστασης και συγχρόνως διδάσκουν τους ερασιτεχνικούς θιάσους, πώς να δουλεύουν και να μελετούν το κάθε τι που αφορά το θέατρο.

* Οι θεατές της παράστασης και πάλι κατέκλυσαν το πολιτιστικό κέντρο Σαρακινάδου απολαμβάνοντας μια καλοστημένη παράσταση, με μουσικές εκπλήξεις, μοναδικές χορογραφίες, κοστούμια, σκηνικά και άφθονο γέλιο!

* Η καθ’ όλα αξιέπαινη και δημιουργική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια του συλλόγου αφενός δικαιώνει το σκοπό ύπαρξής του και αφετέρου καλύπτει ένα στόχο δημιουργίας ποιοτικού κοινού και ποιοτικών παραστάσεων, καλύπτοντας έτσι βασικές ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.