Μήπως τους είδατε;

* Αναρωτιόμαστε πού να βρίσκονται τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, τα οποία τους τελευταίους μήνες έχουν χαθεί από το πολιτικό προσκήνιο… Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα επινίκια μήτε φωνή, μήτε ακρόαση, καμία δήλωση, σε ό,τι έχει να κάνει με την εφαρμοζόμενη πολιτική του κόμματός τους σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

* Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι εμφανίσεις τους στα μέσα ενημέρωσης ήταν πολύ συχνή. Τώρα, ακολουθούν διαφορετική τακτική. Θυμόμαστε και κάτι μαζώξεις με θέμα την “πράσινη” ανάπτυξη, την “πράσινη” οικονομία και πάει λέγοντας. Στην παρούσα φάση, ούτε ημερίδες, ούτε συναντήσεις, ούτε συνεντεύξεις τύπου, λες και δεν τρέχει τίποτα, λες και έχουν λυθεί όλα μας τα προβλήματα!!!


* Λέτε να έχουν καταλάβει πως τα όσα είπαν προεκλογικά, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν μετεκλογικά; Αν είναι έτσι, καλά κάνουν και δε μιλούν… Αν πάλι υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα επειδή κάποια μέλη είναι εκλεγμένοι σε αυτοδιοικητικά πόστα και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τις κομματικές τους υποχρεώσεις καλό είναι να το λύσουν ακολουθώντας τις οδηγίες του Αρχηγού περι διαχωρισμού κόμματος και εξουσίας!!!