Απέκτησαν Δ.Σ. οι αστυνομικοί

Ο κ. Στυλιανός Τράκας είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου, μετά τη στήριξη που του παρείχαν οι συνάδελφοί του.
Το περασμένο Σάββατο το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο των αστυνομικών συνεδρίασε και αποφασίστηκε την προεδρία να την αναλάβει ο κ. Τράκας, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις κατανεμήθηκαν ως εξής: 1) Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Θεοδοσίου. 2) Γραμματέας ο Αντώνης Κατσαίτης. 3) Ταμίας ο Νίκος Γουλτίδης και 4) Οργανωτικός Γραμματέας ο Κώστας Γεωργιόπουλος.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Τράκας ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος είναι η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου με προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα της εγκληματικότητας.
Η περίοδος που διανύουμε, πάντως, είναι δύσκολη για τους αστυνομικούς, αφού και ο συγκεκριμένος κλάδος έχει υποστεί περικοπές σε μισθούς και επιδόματα.
Το προηγούμενο διάστημα, μάλιστα, είχαμε αποκαλύψει ότι το αρμόδιο Υπουργείο δεν εγκρίνει τις δαπάνες που απαιτούνται ούτε για τη συντήρηση των οχημάτων της Αστυνομίας, γεγονός που εφόσον συνεχιστεί αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες για όλη την κοινωνία.



Τελευταία άρθρα