κ. Αντιδήμαρχε των Έργων

•Μαζί με τις καλημέρες μας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως αν νομίζεται ότι στο νησί μας έχουμε επιλύσει όλα τα προβλήματα, μεταξύ αυτών και του οδικού δικτύου πλανάστε πλάνην οικτρά. To ίδιο συμβαίνει εάν πιστεύετε ότι μετά από τόσα εκατομμύρια ευρώ, που έχουν διατεθεί για τη συντήρηση των “αρτηριών” του, είναι δεδομένο ότι οι δρόμοι μας αποτελούν “κόσμημα”,.
•Μετά και την πρόσφατη νεροποντή σίγουρα απαιτείται η χρήση τρακτέρ, τανκ ή στην καλύτερη περίπτωση 4×4, αυτό είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία.
Η απαράδεκτη κατάσταση είναι γνωστή σε όλους, γιατί οι περισσότεροι από εμάς, που επιδιδόμαστε, αμετανόητα, στο επικίνδυνο σπορ της οδήγησης στους δρόμους – καρμανιόλες του νησιού μας, έχουμε φτάσει, πολλές φορές, στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, όχι μόνο από το μποτιλιάρισμα της πόλης, αλλά και από το συνεχή κλυδωνισμό του αυτοκινήτου μας, λόγω των “κρατήρων”, που υπάρχουν παντού.
•Από πού να αρχίσει κανείς; Μήπως από το δρόμο του ΚΤΕΟ που ευτυχώς ο καιρός έχει βαστάξει και δεν έχουμε θρηνήσει ακόμη κανένα θύμα; Διότι για φανταστείτε κάποιο μηχανάκι να “προσγειωθεί” στη λακκούβα της διπλανής φώτο τι έχει να γίνει. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το μαύρο μας το χάλι.
•Ποιος κοροϊδεύει ποιόν, ρε παιδιά; Εδώ δεν μπορείτε να μπαλώσετε μια λακκούβα ή να καθαρίσετε τα χόρτα και μας λέτε ότι θα κάνετε το νησί μας παλάτι; Δεν πάτε καλύτερα μέχρι τις παρυφές της πόλης στα εγκαταλελειμμένα δημοτικά διαμερίσματα να μαζέψετε κάνα σίδερο και κάνα σκουπίδι; Πιο φθηνά θα σας έρθει και δε θα γελάει ο κόσμος μαζί σας για τα μεγαλόπνοα σχέδια που κατα καιρούς προβάλλετε!