Καλημέρα Δήμαρχε

* Να σου ευχηθούμε περαστικά εάν έγιανες ή ταχεία ανάρρωση εάν εξακολουθείς να βρίσκεσαι στο κρεβάτι του πόνου από την ίωση που σε ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

* Να ξέρεις, όμως, ότι τους λόγους της απουσίας σου από το δημοτικό συμβούλιο κάποιοι δεν τους πίστεψαν και άρχισαν να λένε ότι πάσχεις από “διπλωματική” ασθένεια… Άλλοι πάλι ότι σε έπιασε το μάτι τους να βάζεις βενζίνη σε αυτοκίνητο του δήμου λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης!


* Εμείς, πάλι, δεν έχουμε λόγο να μην σε πιστέψουμε. Χαμένος, όμως, βγήκες εσύ αφού δεν είδες από κοντά την πρώτη κοινή “κατάληψη” του χώρου από στελέχη του ΠΑΜΕ και των απολυμένων εργαζομένων στους Παιδικούς κάνοντας πράξη τα κατα καιρούς λεγόμενα των συντρόφων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” ότι θα σας κάνουν να μην πατάτε στη γη από εδώ και πέρα.

* Νέα -λανθασμένη- αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν αναπτύξει όσοι πιστεύουν ότι είναι Όργανο ισότιμο του Δημοτικού Συμβουλίου και μπορούν δια πάσα -τοπική- νόσο να μπουκάρουν, να καθυστερούν και να διακόπτουν τις συνεδριάσεις του, ενώ παλιότερα δεν δρούσαν με ανάλογη συχνότητα και ένταση. Αυτό δεν λέγετε δημόσια δημοκρατική διεκδίκηση αλλά αναρχία και μπάχαλο.

* Δεν είδες τη μοναδική ενωτική και υπερκομματική εμφάνιση του Αντώνη Αντίοχου. Αποκάλυψε τις “αδυναμίες” σας και υπερασπίστηκε το δικαίωμα του πολίτη και επομένως με μοναδική εμπειρία και άνεση κέρδισε τους παριστάμενους σε σημείο που κάποιοι μονολογούσαν πως εάν εμφανιζόταν έτσι προεκλογικά σήμερα θα ήταν δήμαρχος Ζακύνθου.

* Δεν είδες το Διονύση Κομιώτη να είναι τόσο ενημερωμένος και αυτοδιοικητικά καταρτισμένος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Λαγανά ώστε να αναγκάζει τον αντιδήμαρχο Κολύρη να αναγνωρίζει την αγάπη του πρώην δημάρχου για το Κερί και να παραδέχεται δημοσίως ότι στις επόμενες θα τον προτείνει και θα τον στηρίξει και ο ίδιος χωρίς να διευκρινίζει εαν θα το κάνει για τη θέση του Δημάρχου ή του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου

* Δεν είδες όμως και την τακτική που ακολούθησε το μέλος του συλλόγου καρδιοπαθών του νησιού μας Παναγιώτης Κακολύρης ούτως ώστε να αποδεχθεί ο πρόεδρος Αρμένης την προ ημερησίας διάταξης πρόταση και έκδοση ψηφίσματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας… Σε αντίθεση με τον υποψήφιο της Ρ.Ο.Ζ. Αντώνη Κασσιμάτη που απαξιώθηκε στον έσχατο βαθμό από το προεδρείο διότι δεν προβλεπόταν από τον… αψήφιστο μέχρι εκείνη τη στιγμή κανονισμό!

* Αυτά και λίγα είναι για να σε πείσουμε ότι την επόμενη φορά επ΄ ουδενί δεν πρέπι να χάνεις συνεδρίαση!!!!