“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό”

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό» φώναζαν οι φοιτητές στον αμήχανο Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο και δεν είχαν άδικο, γιατί δεν έχουν, πλέον, μέλλον στην Ελλάδα, η οποία έχει καταρρακωθεί από τις πρακτικές των δύο μεγάλων κομμάτων, που τη διοίκησαν μετά τη μεταπολίτευση.
Σήμερα, η Ελλάδα κατεβάζει τα ρολά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, της τρόικας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που έχουν οδηγήσει τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα σε απόγνωση.
Η κεντρική συγκέντρωση στο νησί μας θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, στις 10.30 π.μ., στο παλιό κτήριο του Εργατικού Κέντρου, στην πλατεία Δημοκρατίας με τη συμμετοχή όλων των συνδικαλιστικών φορέων και των εργαζομένων.
Να θυμίσουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο στη γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης ενώ στον κύκλο των απεργιακών κινητοποιήσεων συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου, υλοποιώντας την απόφαση που έχει λάβει το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των επιχειρηματιών, που είναι η ΕΣΕΕ.
Οι έμποροι, λοιπόν, αποφάσισαν ομόφωνα να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην απειλή που δέχεται η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση και προχωρούν σε κινητοποιήσεις που κορυφώνονται με το κλείσιμο των καταστημάτων τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”