Έκλεψαν χρήματα από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κλοπές στη Ζάκυνθο, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού δείχνει ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Το νέο περιστατικό κλοπής που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, προέρχεται από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Σαρακηνάδο, με τον ιδιοκτήτη ν΄ αναφέρει ότι άγνωστοι εισήλθαν στο γραφείο του από την πίσω πόρτα και αφαίρεσαν το ποσό των 1.306 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης υπογράμμισε ότι το συμβάν έλαβε χώρα νυχτερινές ώρες και πρόσθεσε πως οι δράστες έσπασαν το λουκέτο, με το οποίο ήταν κλειδωμένη η πίσω πόρτα της αντιπροσωπείας.
Από ΄κει και πέρα, η Αστυνομία ερευνά και τις άλλες υποθέσεις με τις κλοπές και τις διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να ενοχοποιούν συγκεκριμένους ανθρώπους.
Το βάρος της Αστυνομίας αναμένεται να “πέσει” από ΄δω και στο εξής στις περιφερειακές περιοχές, αφού έχει διαπιστωθεί πως οι δράστες προτιμούν να “χτυπούν” σε σημεία, τα οποία είναι απομακρυσμένα από την πόλη. Ήδη, μάλιστα, τις νυχτερινές ώρες γίνονται “μπλόκα”, ενέργεια που έχει να κάνει με την καταπολέμηση των δυσάρεστων συμβάντων.