“Μπούκαραν” σε ξενοδοχεία και καταστήματα

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά με τις διαρρήξεις και τις κλοπές σε όλες τις περιοχές της Ζακύνθου, αφού τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία δέχτηκε πληθώρα καταγγελιών για παραβιάσεις σπιτιών, καταστημάτων και ξενοδοχείων.
Τις νυχτερινές ώρες της 22ας Δεκεμβρίου, ημεδαπή ανέφερε ότι άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην πόλη, και αφαίρεσαν τα εξωτερικά εξαρτήματα αυτού (προφανώς οι δράστες τα πήραν για ανταλλακτικά), η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται, σύμφωνα με την ίδια, στα 380 ευρώ.
Την ίδια ημέρα, ημεδαπός κατήγγειλε πως έγινε κλοπή σε οικία συγγενικού του προσώπου, στην περιοχή του Σαρακηνάδου. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε πως αφαιρέθηκαν δύο τηλεοράσεις “πλάσμα”, καθώς και κοσμήματα, τα οποία ήταν τοποθετημένα μέσα σε χρηματοκιβώτιο.
Τα δυσάρεστα περιστατικά, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Στις 21 Δεκεμβρίου, άγνωστοι έκλεψαν από ξενοδοχείο στο Καλαμάκι, μια τηλεόραση “πλάσμα” και μία ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή (“playstasion”), χρηματικής αξίας, κατά δήλωσή του, 500 ευρώ.
Παράλληλα, τις απογευματινές ώρες της 21ης Δεκεμβρίου, ημεδαπός ανέφερε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημά του (αυτό βρίσκεται στην περιοχή του Λαγανά), και έκλεψαν μία τηλεόραση παλαιού τύπου, τέσσερις αποκωδικοποιητές καναλιών και ένα φορητό χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε 1.500 ευρώ. Επίσης, του αφαίρεσαν την άδεια λειτουργίας του καταστήματος, το βιβλιάριο υγείας του, καθώς και πενήντα μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών.
Για όλα τα προαναφερόμενα περιστατικά, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διενεργεί προανάκριση.Τελευταία άρθρα