Διάλογος ξενοδόχων με Σπύρου και Μποζίκη

Επαφές με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπύρο Σπύρου, καθώς και με το νέο Δήμαρχο Ζακύνθου, Στέλιο Μποζίκη, είχαν, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι ξενοδόχοι του νησιού μας, οι οποίοι έθεσαν στους δύο αιρετούς τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Οι συναντήσεις είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού έγιναν στα πλαίσια της ενημέρωσης των κ.κ. Σπύρου και Μποζίκη, και περιελάμβαναν ανταλλαγή απόψεων.
Οι ξενοδόχοι έθεσαν από την πλευρά τους το θέμα με τη χάραξη του αιγιαλού στην περιοχή του Λαγανά, την καθαριότητα, την προβλήτα των κρουαζιεροπλοίων, καθώς και την τουριστική προβολή του Νομού μας, στις χώρες του εξωτερικού.
Τόσο ο κ. Σπύρου, όσο και ο κ. Μποζίκης, ανέφεραν πως θα συνεργαστούν με τους ξενοδόχους για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ στάθηκαν και στα οικονομικά προβλήματα που αναμένεται να αντιμετωπίσουν από την 1/1/2011.
Δεσμεύθηκαν, ωστόσο, ότι με βάση τις δυνατότητες που θα υπάρξουν, θα ιεραρχήσουν τα προβλήματα και θα προχωρήσουν στην επίλυσή τους, ούτως ώστε να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες, που θα επιτρέψουν την τουριστική ανάπτυξη της Ζακύνθου.
Είναι δεδομένο ότι τους επόμενους μήνες θα επαναληφθούν τέτοιου είδους συναντήσεις, αφού όλοι έχουν αντιληφθεί πως μόνο μέσω διαλόγου μπορεί να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση.