Εργαστήρια κηπουρικής και μαγειρικής στη Μπόχαλη

Ένα σύγχρονο θερμοκήπιο απέκτησε, προσφάτως, το Ειδικό Σχολείο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά, προκειμένου να εξασκηθούν στην κηπουρική.
Ο Διευθυντής του σχολείου, Παναγιώτης Κλάδης, τόνισε ότι αυτό το έργο έγινε από τη Νομαρχία, ενώ ευχαρίστησε και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.
“Τα τελευταία χρόνια διαθέτουμε σχολικό κήπο, ο οποίος είναι σε μεγάλη άνθιση. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, καταθέσαμε αίτημα στη Νομαρχία για την κατασκευή ενός θερμοκηπίου. Η Νομαρχία ανταποκρίθηκε άμεσα και προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Έγινε δημοπρασία και μια εταιρεία από την Κυπαρισσία, δημιούργησε αυτό το έργο. Το θερμοκήπιο είναι σύγχρονο και μεγάλο. Μέσα εκεί θα λάβουν χώρα οι δραστηριότητες των παιδιών μας. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, πέρα από εργαστήριο μαγειρικής, λειτουργεί εδώ και εργαστήριο κηπουρικής. Ευχαριστώ τον κ. Βάτο, τον κ. Κόμη, τον Νομάρχη, τον κ. Μυλωνά, καθώς και τον κ. Παλλαδινό, για τη βοήθεια που μας προσέφεραν. Επίσης, ευχαριστώ και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών για τα εργαλεία που μας δώρισε” τόνισε ο κ. Κλάδης.Τελευταία άρθρα