Δώρα στο Ειδικό Σχολείο από το ΚΑΠΗ

Μπορεί τα μέλη του ΚΑΠΗ να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να μην έχουν την απαιτούμενη βοήθεια από το Δήμο Ζακυνθίων, ωστόσο απέδειξαν, για ακόμη μια φορα, ότι είναι άνθρωποι με ευαισθησίες και θέλουν να προσφέρουν χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη.
Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο της Μπόχαλης, όπου δόθηκαν δώρα στα παιδιά, ενόψει των Χριστουγέννων.
Η πρωτοβουλία αυτή ήταν της προέδρου του ΚΑΠΗ, Κατερίνας Παπαδάτου, η οποία ανέφερε τα εξής: “Πρότεινα στα μέλη να έρθουμε στο Ειδικό Σχολείο και αποδέχτηκαν την πρότασή μου με μεγάλο ενθουσιασμό. Φέραμε κάποια δωράκια στα παιδιά, έχοντας ως στόχο να τους δώσουμε λίγη χαρά. Οι μέρες που διανύουμε είναι Άγιες. Είναι ημέρες αγάπης και στοργής. Συγχαίρουμε το προσωπικό, καθώς και τον Διευθυντή του σχολείου, Παναγιώτη Κλάδη, για την πολύτιμη προσφορά τους σε αυτά τα παιδιά. Μακάρι να είχαμε την οικονομική δυνατότητα για να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Παρόλα αυτά, από το υστέρημα του καθενός μας αγοράσαμε κάποια δώρα και τα φέραμε εδώ. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και το νέο έτος να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα”.
Ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου, Παναγιώτης Κλάδης, χαρακτήρισε συγκινητική την επίσκεψη των ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ.
“Είναι πραγματικά συγκινητικό να δεχόμαστε τέτοιες επισκέψεις. Τους ευχαριστούμε για τη χαρά που δίνουν στα παιδιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην πρόεδρο, Κατερίνα Παπαδάτου, για τη γενναιοδωρία της. Με την ευκαιρία θέλω να προσκαλέσω όλους τους Ζακυνθινούς στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί” ανέφερε ο κ. Κλάδης.Τελευταία άρθρα