Τους “τσάκωσαν” για κατοχή ναρκωτικών

Τρία άτομα συνέλαβε τις τελευταίες ώρες η Αστυνομική Διεύθυνση, με αφορμή το γεγονός ότι είχαν ναρκωτικά τόσο στην οικία τους, όσο και στο αυτοκίνητό τους.
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας άνδρας και μία γυναίκα στο Αργάσι, δεδομένου ότι κατείχαν κοκαίνη, ναρκωτικά χάπια, καθώς και χασίς. Οι ποσότητες ήταν κρυμμένες σε εξωτερικό σωλήνα εξαερισμού της αποθήκης του σπιτιού.
Στη δεύτερη περίπτωση, ένας οδηγός συνελήφθη, επειδή σε γενόμενο έλεγχο της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), εντοπίστηκε να κρατά 1,8 γραμμάρια κάνναβης.
Σε δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρονται τα παρακάτω:
“Α. Συνελήφθησαν την 13-12-2010 και ώρα 09.30 στο Αργάσι Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 33 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι στην κατοικία τους γίνεται διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή σκύλου, κατ΄ οίκον έρευνα, κατά την οποία ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν: 1) Μία νάϋλον συσκευασία περιέχουσα κοκαίνη μεικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων. 2) Δύο νάϊλον συσκευασίες, περιέχουσες κάνναβη 18,5 και 9,7 γραμμαρίων, αντίστοιχα. 3) Σαράντα τέσσερα ναρκωτικά χάπια HIPNOSTEDON. Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Β. Συνελήφθη την 14-12-2010 και ώρα 01.00 στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου, από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, ένας ημεδαπός ηλικίας 28 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, ύστερα από διενεργηθέντα έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε, ανευρέθη ανά χείρας αυτού και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 1,8 γραμμαρίων. Ο ανωτέρω συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου” σημειώνεται.Τελευταία άρθρα