Κάλεσμα Ξενοδόχων για τον καθαρισμό της πόλης

Την ενεργή συμβολή των Ζακυνθινών πολιτών καθώς και όλων των φορέων του νησιού στην προσπάθεια καθαριότητας της πόλης ενόψει και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων ζητούν οι Σύλλογοι Ξενοδόχων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Καθαριότητας.
Στόχος, εφικτός, είναι μια καθαρή και όμορφη Ζάκυνθος, εάν η προσπάθεια των ανθρώπων που εργάζονται στην καθαριότητα, συνδυαστεί με την προσωπική συμμετοχή και το ενδιαφέρον που πρέπει να έχουν όλοι για την πόλη, ως δημότες και υπεύθυνοι πολίτες.
Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010, στις 10 πμ, με σημεία συνάντησης την είσοδο του κτιρίου Ξενία και την περιοχή Λούμπας (Νερούλη και Αγίου Λαζάρου) και σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει τον καθαρισμό κεντρικών σημείων, οδικών αρτηριών (παραλιακή οδός, Κρυονέρι) και πλατειών .
Σημεία εναπόθεσης συγκεντρωθέντων απορριμμάτων καθώς και πάσης φύσεως απορριμμάτων, τα οποία προορίζονται για περισυλλογή (π.χ. ογκώδη απορρίμματα) είναι τα εξής το παρκινγκ στην Πλάζ του ΕΟΤ, το παρκινγκ μετά τον παιδικό σταθμό Κρυονερίου, το παρκινγκ της Γέφυρας Αγίου Χαραλάμπους (πριν από τα φανάρια), η περιοχή Λούμπας (Νερούλη και Αγίου Λαζάρου), καθώς και η πλατεία Αγίου Παύλου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Καθαριότητας τηλ. επικοινωνίας 26950 25300 και στο γραφείο των Συλλόγων τηλ. επικοινωνίας 26950 24280.
οι διοργανωτές ευχαριστούν για την σημαντική συμβολή τους στην ευαισθητοποίηση του κοινού της εφημερίδες “Ελεύθερη Άποψη”, “Ημέρα τση Ζάκυθος”, “ΕΡΜΗΣ” και “Ελευθερία”, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς “SKY RADIO 90,2 FM”, “Ε.Ρ.Α. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 93,2 – 95,2 FM”, “ΣΤΙΓΜΑ FM 97,6 FM”, “ΜΠΡΑΒΟ FM 89,6”, “ISLAND 88,6 FM”, “ΕΡΜΗΣ 91,8 FM”, και “ΡΥΘΜΟΣ 94,3 FM”, την “ΕΡΖ” τηλεόραση, την ιστοσελίδα www.gozakynthos.gr, καθώς και τους χορηγούς εκστρατείας καθαριότητας
“STAMPA” – ΕΝΤΥΠΟ και “Οικοδομικά υλικά” Ξένος Ιωάννης.