Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τα σφαγεία

Παρέμβαση για το ζήτημα των κλειστών σφαγείων του νησιού μας, έκανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ζακύνθου με τον συνδυασμό του Στέλιου Μποζίκη, Χαράλαμπος Λάππος.
Ο ίδιος, λοιπόν, τόνισε ότι συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να ξεσηκωθούν.
“Καλώ όλους τους υπεύθυνους να πάρουν θέση και να δώσουν μια εξήγηση για το γεγονός ότι τα σφαγεία είναι κλειστά, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κρεοπώλες, αλλά και οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι πληρώνουν ένα σωρό λεφτά για να μεταφέρουν τα ζώα τους στην Πελοππόνησο, προκειμένου να τα σφάξουν.
Δυστυχώς, η αντιμετώπιση που έχουν οι συμπολίτες μας από αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου μας τα τελευταία χρόνια, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των απλών ανθρώπων και μόλις αναλάβουν τις θέσεις εξουσίας δείχνουν το άλλο τους πρόσωπο. Αυτό της τεμπελιάς και της κωλυσιεργίας. Λέω στους κτηνοτρόφους και στους κρεοπώλες ότι θα πρέπει να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουν λύση στο πρόβλημά τους. Εγώ, θα είμαι μαζί τους, διότι πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει η ταλαιπωρία που περνούν και για την οποία οι ίδιοι δεν φέρουν καμία ευθύνη” σημείωσε ο κ. Λάππος.