Τα οικονομικά συμφέροντα καταγγέλλει η “ΑΝΑΣΑ”

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Κοινοπραξίας των πλοίων, εξέδωσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού “Ανάσα για τα Ιόνια Νησιά”, Σταύρος Κοντονής (στηρίζεται από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τους “Οικολόγους Πράσινους”), ο οποίος αναφέρει ότι η Ζάκυνθος είναι στο έλεος των οικονομικών συμφερόντων των ιδιοκτητών των πλοίων.
Ο κ. Κοντονής υπενθυμίζει ότι η μείωση των χειμερινών δρομολογίων (από πέντε θα εκτελούνται τέσσερα), αποκαλύφθηκε μετά την επίσκεψη που έκανε αντιπροσωπεία του συνδυασμού στον Λιμενάρχη Ζακύνθου, Γιάννη Στάθη, και προσθέτει τα παρακάτω:
“Αποδεικνύεται δυστυχώς για ακόμη μία φορά, ότι η Ζάκυνθος βρίσκεται στο έλεος των οικονομικών συμφερόντων της κοινοπραξίας των πλοίων, τα αιτήματα της οποίας ασμένως ικανοποιεί η Κυβέρνηση, είτε αυτά αφορούν τη μείωση των δρομολογίων, είτε την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση αυτή είναι επαναλαμβανόμενη, οι εκπρόσωποι του δικομματισμού, για τις εκλογές στον Δήμο και την Περιφέρεια ποιούν σιγήν ιχθύος. Ο καθένας μπορεί να εξάγει συμπεράσματα. Τα γεγονότα, όμως, μιλάνε από μόνα τους”.