Έξω φρενών ο Αντώνης Αντίοχος για τα σφαγεία

Στο θέμα των σφαγείων επανέρχεται με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αρτεμισίων και Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αντώνης Αντίοχος, στην οποία επισημαίνει ότι το ζήτημα αυτό δεν προσφέρεται για προεκλογική χρήση και εκμετάλλευση και, όπως επισημαίνει, όσοι ψάχνουν θέματα για να τον «χτυπήσουν», στα πλαίσια της ανεξάρτητης καθόδου του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, καλά θα κάνουν να ψάξουν αλλού.
Ειδικότερα:
“Ανακοινώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι η υπόθεση της δημιουργίας των νέων σφαγείων δεν προσφέρεται για προεκλογική χρήση και εκμετάλλευση. Ο Δήμαρχος Αρτεμισίων που τυγχάνει και Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου ανέλαβε, με τη σύμφωνη γνώμη και των λοιπών πέντε Δημάρχων του νησιού, των έξι Δημοτικών Συμβουλίων και του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ, την “καυτή πατάτα” να προωθήσει, μέσω “Θησέα” και βάσει Προγραμματικής Σύμβασης, την ίδρυση της Α.Ε., που με τη σειρά της θα προωθήσει την επένδυση των νέων σφαγείων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου.
Όλοι, δε, Βουλευτής, Δήμαρχοι, Πρόεδροι, Συμβούλια, όπως και η κοινωνία ενημερώνονταν και ενημερώνονται αδιάλειπτα για την πορεία της υπόθεσης και γνωρίζουν ότι τα προβλήματα καθυστέρησης δεν οφείλονται στους Δήμους ή τον Μπαλιακρά ή την Ένωση και τη Νομαρχία. Κατά συνέπεια, ας βρουν άλλο θέμα, αν βρουν, όσοι ψάχνουν αντικείμενα για να “χτυπήσουν” τον Αντώνη Αντίοχο – Μπαλιακρά, διότι τυγχάνει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.
Ας σοβαρευτούν!”.