Ρουσφετολογικές οι προσλήψεις του Δ. Ακτύπη

Άστοχη και προκλητική χαρακτηρίζουν την ενέργεια του Δημάρχου Ζακυνθίων, Διονύση Ακτύπη, οι εργαζόμενες στους Παιδικούς Σταθμούς, ο οποίος αποφάσισε να προσλάβει με δίμηνη σύμβαση δύο υπαλλήλους για να στελεχώσουν την οικονομική τους υπηρεσία, από τη στιγμή κατά την οποία οι παιδικοί σταθμοί έχουν “φαλιρίσει”, διότι, όπως είναι γνωστό, οφείλουν σε είκοσι οκτώ εργαζόμενες, μισθούς τριών μηνών, μισθό ενός δεκαπενθημέρου στους μόνιμους υπαλλήλους, καθώς επίσης σε όλους τους προμηθευτές.
Μάλιστα, παρακαλούνε τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, Κώστας Γεωργαλίδη, καθώς και τον τοπικό εκπρόσωπό του Κώστα Τσουκαλά, να παρέμβουν άμεσα και να σταματήσουν αυτή την ενέργεια του Δημάρχου Ζακυνθιών.
Ειδικότερα στην καταγγελία, την οποία υπογράφουν οι κ.κ. Μαυρία Αν., Ξένου Μ., Παπαδάτου Μ., Κοντονή Ν., Τσουκαλά Μ., Αρκαδιανού Ευ., Ραζή Αθ., Σταματόπουλος Λ., Πήλικα Ελ. και Αντιόχου Μ. αναφέρεται ότι “Οι κάτωθι υπογεγραμμένες εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ζακυνθίων διαμαρτυρόμαστε για την άστοχη και προκλητική ενέργεια του Δημάρχου του Δ. Ζακυνθίων κ. Διονύση Ακτύπη, που με απόφασή του, προσλαμβάνει με δίμηνη σύμβαση δύο υπαλλήλους για να στελεχώσουν την οικονομική υπηρεσία των παιδικών σταθμών.
Οι παιδικοί σταθμοί έχουν “φαλιρίσει”, διότι, όπως είναι γνωστό, οφείλουν σε εμάς, είκοσι οκτώ εργαζόμενες, μισθούς τριών μηνών, μισθό ενός δεκαπενθημέρου στους μόνιμους υπαλλήλους, καθώς επίσης σε όλους τους προμηθευτές.
Θεωρούμε, λοιπόν, ως εκ τούτου, ότι είναι άκαιρη, άστοχη και ρουσφετολογική η πράξη του Δημάρχου κ. Ακτύπη να καταφύγει σε προσλήψεις, όταν οι παιδικοί σταθμοί βρίσκονται σ’ αυτή την άθλια κατάσταση.
Παρακαλούμε τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γεωργαλίδη Κωνσταντίνο, καθώς και τον τοπικό εκπρόσωπό του κ. Τσουκαλά Κωνσταντίνο, να παρέμβουν άμεσα και να σταματήσουν αυτή την ενέργεια του Δημάρχου Ζακυνθιών”.