Ενστάσεις για έργο της Νομαρχίας στον Αγγερικό

Επίθεση στη Νομαρχία εξαπέλυσε ο αντιδήμαρχος Αρκαδίων, Τιμόθεος Ζώντος, με αφορμή ένα έργο που κατασκευάζεται στον κεντρικό δρόμο του Αγγερικού.
Ο κ. Ζώντος τόνισε ότι η παρέμβαση αυτή δεν εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, ενώ πρόσθεσε ότι η Νομαρχία δεν ζήτησε την άποψη του Δήμου Αρκαδίων πριν προχωρήσει στην κατασκευή.
“Αυτά είναι τα… “ωραία” έργα που φτιάχνει η Νομαρχία! Η παρέμβασή της δεν εξυπηρετεί κανέναν και τίποτα. Αντί να βελτιώσουν την κατάσταση που επικρατεί σε μια στροφή που βρίσκεται 100 μέτρα πιο πέρα και στην οποία κάθε μέρα λαμβάνουν χώρα τροχαία ατυχήματα, η Νομαρχία θεώρησε σκόπιμο να αρχίσει να σκάβει σε ένα μόνο κομμάτι του δρόμου, το οποίο δεν είναι επικίνδυνο. Οι ενέργειές της δημιουργούν… δεύτερο Βούρτση στην περιοχή μας! Απ΄ ότι έμαθα το κόστος του έργου ανέρχεται στις 55.000 ευρώ, όμως τα χρήματα αυτά δεν πιάνουν τόπο. Ο εργολάβος ήταν εκείνος που μάς ενημέρωσε για το σκάψιμο του δρόμου και μάλιστα μάς ζήτησε να του υποδείξουμε που υπάρχουν οι σωλήνες της ύδρευσης, ούτως ώστε να μη γίνει κάποια ζημιά. Επισημαίνω ότι είναι πολύ καλό που ο “Καλλικράτης” καταργεί τη Νομαρχία, διότι από ΄δω και πέρα ο ένας Δήμος θα μπορεί να δουλέψει σωστά και δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Με τα ίδια λεφτά θα είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διαπλάτυνση της επικίνδυνης στροφής, όμως δεν το έπραξαν” τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Ζώντος.
Ένας από τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Δημήτρης Λαλαγιάννης, ανέφερε ότι η παρέμβαση της Νομαρχίας εξυπηρετεί μόνο έναν άνθρωπο και κανέναν άλλον.
“Αυτό το έργο είναι απαράδεκτο. Δε γίνεται διαπλάτυνση του δρόμου και ο μόνος που εξυπηρετείται είναι ένας δικηγόρος, στον οποίο θα φτιάξουν και μουράγιο. Θα έπρεπε να γίνει η διαπλάτυνση της επικίνδυνης στροφής, όπου εκεί έχουν σακατευτεί αρκετοί άνθρωποι. Η Κυβέρνηση κόβει τους μισθούς, τις συντάξεις και τα δώρα, επικαλούμενη την οικονομική κρίση. Τώρα, όμως, βλέπουμε να πετάνε τα λεφτά, χωρίς λόγο” σημείωσε ο κ. Λαλαγιάννης.