Προφυλακιστέος ο 31χρονος με τα δύο κιλά χασίς

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 31χρονος Ζακυνθινός, Δ.Κ., που τις πρώτες ώρες της Τετάρτης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διότι στο σπίτι του στα Μαρινέικα βρέθηκαν περίπου δύο κιλά χασίς, ενώ λίγο νωρίτερα, φέρεται ότι είχε πουλήσει ορισμένες ποσότητες σε δύο άλλα άτομα.
Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογα συμβάντα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στο νησί, το οποίο κατέληξε στην προφυλάκιση του φερόμενου ως δράστη, μετά και την απολογία του σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.
Ο 31χρονος εντοπίστηκε στην παραλία του Τσιλιβή και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ως «κρυψώνα», όπου βρέθηκαν και οι μεγαλύτερες ποσότητες ινδικής κάνναβης (1.983 γραμμάρια), μαζί και μια ζυγαριά ακριβείας και ένα στιλέτο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παρόμοια υπόθεση και η αστυνομία έφτασε ξανά στα ίχνη του, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που αναφέρονταν στη δράση του.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες δεν προέκυψαν τυχόν συνεργοί του ιδίου, που φέρεται ότι δρούσε από μόνος του, «αξιοποιώντας» το πολύ μεγάλο «πελατολόγιο» που είχε στο νησί.
Με την αυτόφωρη διαδικασία, δικάστηκαν και τα άλλα δύο άτομα που κατηγορήθηκαν για την κατοχή των ναρκωτικών ουσιών που λίγο νωρίτερα είχαν αγοράσει από τον 31χρονο. Στους δύο επιβλήθηκε ποινή 4μηνης φυλάκισης με αναστολή και αφέθηκαν ελεύθεροι.