Ζήτησε και ευλογία!!!

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η επιλογή υποψηφίων από τη ΝΔ… Τα τελευταία 24ωρα “έπαιξε” έντονα το όνομα του πρώην Βουλευτή Κερκυρας Σπύρου Σπύρου, ο οποίος βρέθηκε αυτόκλητος στο νησί μας καθοδηγούμενος και στηριζόμενος από τον Παύλο Καψαμπέλη καθώς και το νομάρχη που διακαώς επιθυμεί θέση περιφερειάρχη υπό τον κ. Σπύρου.
Δεν δίστασε μάλιστα να επισκεφθεί συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Γιαννούλη και το Μητροπολίτη αλλά μάλλον στεναχωρημένοι έφυγαν από το γραφείο του αφού τους ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν ψηφίζει μιας και φεύγει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση… και συνεπώς μόνο την ευχή του θα μπορούσε να του δώσει.
Και σίγουρα θα άκουσε και τον “εξάψαλμο” μιας και είναι γνωστές οι θέσεις του δεσπότη περι ηγεμονικής συμπεριφοράς της Κέρκυρας και ορισμού της Λευκάδας ως έδρας της Περιφέρειας.
Συνεπώς τον κακό χαμό προκάλεσε η άφιξή του αφού από τη μια συζητούσε με το νομάρχη και από την άλλη δήλωνε δεξιά και αριστερά ότι παραμένει “θολό” το παρασκήνιο με το τι θα κάνει ο λέοντας… Ο δεσπότης δεν του “έστρεξε” και αν ήξερε κι όλας ότι του τον έστειλε πεσκέσι ο Καψαμπέλης δεν θα γλίτωνε τον αφορισμό… όσο δε για την περίπτωση Φόρτε δεν είναι τυχαίο ότι παντού διέδιδε ο κ. Σπύρου ότι έχει λήξει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας και αξιοποίησης του από τη ΝΔ!!!