Γιατί δεν στήνει κάλπη το ΠΑΣΟΚ;

Ακόμη σκέφτονται στο ΠΑΣΟΚ, την πιθανότητα ανοιχτών διαδικασιών για τον χρησμό του υποψηφίου Δημάρχου. Δεν βρίσκουν άκρη… Το κόλλημα, λέει, είναι οι πολλές υποψηφιότητες και στο κάλεσμα για να παραιτηθούν μερικοί, δεν υπακούει η πλειοψηφία. Όλοι θέλουν!
Το άλλο πάλι, έχει να κάνει με τον «ισχυρό» Στέλιο, αφού όλοι υποψιάζονται πως στις ανοιχτές διαδικασίες, θα έχει ισχυρό προβάδισμα, καθ’ όπως έχουν δείξει οι μετρήσεις της κοινής γνώμης…
Το ζήτημα είναι ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ δεν καλοβλέπει τον Στέλιο και ο Στέλιος δεν καλοβλέπει το κομματικό πυρήνα της τοπικής οργάνωσης… Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, τον έχουν αποκαλέσει σύντροφο, σε όλο το εύρος της Κεντροαριστεράς…
Με τον αέρα της δημοτικότητας, ο Στέλιος, ξεκαρφώνεται από το κομματικό ΠΑΣΟΚ και ανοίγει πανιά, έχοντας την αυτοπεποίθηση του νικητή. Στην λύση αυτή θα είναι πολύ πιο εύκολο να ορίσει ο ίδιος τους κατάλληλους αυτοδιοικητικούς συνεργάτες του και να μη βρεθεί κανένα κόμμα να του ορίζει υποψηφίους συμβούλους, αντιδημάρχους, προέδρους κλπ (η κομματική λογική να «τακτοποιήσει» στελέχη)
Τώρα οι ποιο λογικές από τις υπάρχουσες λύσεις στο πράσινο στρατόπεδο – πλην Μποζίκη – είναι δύο, Αντώνης Αντίοχος και Διονύσης Κυβετός. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και ας είναι συγχωριανοί.
Αν πάλι, ο Στέλιος κατεβεί ανεξάρτητος και το ΠΑΣΟΚ προχωρήσει σε δικές του λύσεις, τότε ένας «λέοντας» εποφθαλμιά την δεύτερη Κυριακή και το έχει ξανακάνει…. Ιδωμεν!