Ενιαίο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο ζητά ο Π. Βόσσος-Δασκαλάκης

Κάλεσμα σε όσους διεκδικούν το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου για το ΠΑΣΟΚ, να συμμετέχουν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο όποιος και αν επιλεγεί επικεφαλής για τη θέση του Δημάρχου, απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων, Παναγιώτης Βόσσος-Δασκαλάκης.
Ο ίδιος πρότεινε τον εαυτό του στο κόμμα, διεκδικώντας τη στήριξή του, ωστόσο, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να αποδείξουν “την αγάπη τους για τον τόπο και τη θέλησή τους να βοηθήσουν”, συμμετέχοντας όλοι σε ένα ψηφοδέλτιο, προκειμένου “με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι δεν ενδιαφέρονται για τα προσωπικά τους συμφέροντα”.
Με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ως σήμερα, επισημαίνοντας: “Οι 10 υποψηφιότητες πρέπει να είναι, όλες, στο ίδιο ψηφοδέλτιο ώστε ο καθένας να συμβάλει από τη θέση που θα βρίσκεται, για το καλό του νέου Δήμου Ζακυνθίων. Χρειάζεται να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος”.
Στόχος της πρότασης είναι να δημιουργηθεί ένα αμιγώς “ΠΑΣΟΚικό” ψηφοδέλτιο για το Δήμο αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηριχθεί και από άλλες προσωπικότητες, εκτός του κόμματος.
“Απευθύνομαι και στους 10 για τους οποίους έχει εκφραστεί ενδιαφέρον προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Όλοι μας είμαστε λίγοι αν θελήσουμε να μπούμε σε ενιαίο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσουμε τον τόπο. Κατά τη γνώμη μου, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ένα, με οποιονδήποτε μπροστάρη. Αυτός προτείνω να προκύψει μέσα από εσωκομματικό δημοψήφισμα η πόρισμα, μέσα από αξιολόγηση όλων των προτάσεων”, δήλωσε.
Σε αυτή την προσπάθεια, ανέφερε πως δεν θα πρέπει να εμπλακεί ο Βουλευτής, Δημήτρης Βαρβαρίγος, ενώ για τη Ν.Ε. και τις σκέψεις που υπήρχαν, μέσω διαβουλεύσεων να “μειωθούν” οι ενδιαφερόμενοι, τόνισε ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν.
Σχετικά με τη δική του υποψηφιότητα, θεωρεί δεδομένη τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο οποιουδήποτε επιλέξει το κυβερνών κόμμα για επικεφαλής, ακόμη και αν δεν είναι ο ίδιος, προκειμένου να ενώσει και τις δικές του δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια.
Απαντώντας στην ανοιχτή πρόσκληση του Δημάρχου Λαγανά, Διονύση Κομιώτη, για τη σύσταση ενιαίου ψηφοδελτίου προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους, με Δήμαρχο που θα επιλεγεί απευθείας από το λαό, είπε πως δεν τη γνωρίζει, ωστόσο, μπορεί να τη συζητήσει το επόμενο διάστημα, αν και επιθυμεί σε πρώτη φάση το ενιαίο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα, στάθηκε σε ορισμένους από τους στόχους που θα πρέπει να έχει το νέο ψηφοδέλτιο, για τη βελτίωση της κατάστασης στο νησί, με αιχμή τα προβλήματα του ΕΘΠΖ, το χωροταξικό, το οδικό δίκτυο, την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, την επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης, τα αναπτυξιακά έργα και την κατασκευή νέων σφαγείων.Τελευταία άρθρα