Στον Ανακριτή ο 26χρονος για το βιασμό της 19χρονης

Στον Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα, ο 26χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκοότητας, που κατηγορείται για το βιασμό 19χρονης ομοεθνής του, που σύμφωνα με την ίδια, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ο φερόμενος ως δράστης, που όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες παραδέχθηκε την πράξη του σημειώνοντας ότι λειτούργησε υπό μεγάλη φόρτιση, κατηγορείται όχι μόνο για τον βιασμό, αλλά και για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αφού στην αυλή του σπιτιού στο Λαγνά του βρέθηκε ένα δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης, ύψους 90 εκατοστών και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Το τραγικό περιστατικό του βιασμού που αναφέρθηκε ότι σημειώθηκε στο Καλλιπάδο, καταγγέλθηκε από τη νεαρή γυναίκα, η οποία είχε σχέση με τον 26χρονο που όμως είχε διακοπεί πριν από 5 μήνες. Στα στοιχεία που αναφέρθηκαν από την Αστυνομία, τονίζονται τα εξής:
“Συνελήφθη την 30-06-2010 και ώρα 11 στην περιοχή του Λαγανά, αλλοδαπός ετών 26 ο οποίος είχε βιάσει την 03:00 ώρα της ίδια ημέρας, αλλοδαπή. Ειδικότερα την 05:00 ώρα της ανωτέρω ημερομηνίας προσήλθε στην Υπηρεσία μας η παθούσα και κατήγγειλε ότι ο δράσης με τον οποίο κατά το παρελθόν διατηρούσε δεσμό πλην όμως διέκοψε τη σχέση της από 5μήνου πλέον, την 01:00 ώρα περίπου μετέβη στην οικία της στο Λαγανά και με την απειλή χειροβομβίδας κατά δήλωσή της, την εξανάγκασε να εισέλθει στο όχημά του, τη μετέφερε σε ερημική περιοχή στο Καλλιπάδο, όπου με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.
Έγινε νομότυπη έρευνα στην οικία του δράση όπου και συνελήφθη και επιπλέον στον προαύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκε ένα δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης ύψους 90 εκατοστών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εντός του οχήματος του, το μαχαίρι με το οποίο απείλησε την παθούσα. Ο δράσης οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου”.