Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο δεν υπήρξε εξέλιξη στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς. Το μόνο που “έτρεξε” ήταν το τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή Παναθηναϊκού, Ατρομήτου, Στράτου και Δόξας Πηγαδακίων. Ένα τουρνουά που πήρε υπό… τη σκέπη της η Ζάκυνθος, με συνδιογρανώτρια τη Δόξα, ώστε να προετοιμάζεται για το μέλλον που είναι οι ακαδημίες.
Ο διευθύνων σύμβουλος Στέλιος Γούναρης για μια ακόμη εβδομάδα έχει καθημερινές επαφές με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ομάδα ενώ εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει χορηγούς. Αυτό σίγουρα μόνο εύκολο δεν είναι και τα προβλήματα που συναντά είναι πολλά. Αναμφισβήτητα τη χρονική περίοδο που διανύουμε όλες οι ομάδες λίγο – πολύ έχουν προβλήματα και αρκετές είναι αυτές που “απειλούνται” με αφανισμό. Όμως στη Ζάκυνθο υπάρχει μια αισιοδοξία πως στο τέλος κάτι καλό θα βγει.
Και αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από τις επαφές που κάνει ο κ. Γούναρης οι οποίες μπορεί να μην λύνουν το πρόβλημα, όμως αναμένεται να δώσουν κάποια “ανάσα”.
Όπως φαίνεται λοιπόν μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος επαφών του διευθύνοντος συμβούλου με επιχειρηματίες στο νησί, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συζήτηση με τη διαφημιστική εταιρία που θα υποστηρίξει το κομμάτι της διαφήμισης.
Από εκεί και πέρα κυκλοφορούν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, για τα οποία η διοίκηση κάνει έκκλιση στον κόσμο να αγοράσει, ώστε να μπει χρήμα στο ταμείο για να κλείνουν οι υποχρεώσεις.
Όσον αφορά τώρα στα υπόλοιπα θέματα, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν, κάνοντας υπομονή, έχοντας την ελπίδα πως σύντομα θα έρθουν χαρμόσυνα νέα από την ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή, Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Και όπως γράφαμε και τις προάλλες, προτάσεις για όλους υπάρχουν πολλές, όμως όλοι περιμένουν πρώτα τη Ζάκυνθο. Για λεπτομέρειες προετοιμασίας και χρονικό προσδιορισμό έναρξης, ούτε λόγος, αφού ακόμη δεν έχουν συζητήσει προπονητές και διοίκηση για ανανέωση. Υπομονή λοιπόν ακόμη λίγα εικοσιτετράωρα μήπως και βρεθεί κάποια λύση στα φλέγοντα… ζητήματα της ομάδας, ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις.
Επιτυχημένο το Summer Cup
Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββάτο το 3ο Summer Cup Ζακύνθου, το οποίο φέτος συνδιοργανώθηκε από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος και τη Δόξα Πηγαδακίων. Η διοργάνωση που έλαβε χώρα στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου και στο γήπεδο των Πηγαδακίων, στέφθηκε από επιτυχία και όλοι έδειξαν ευχαριστημένοι από αυτή. Οι ομάδες που πήραν μέρος σε αυτό ήταν τέσσερις και συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος Αθηνών, η Δόξα Πηγαδακίων και το Stratos Club. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ισοβάθμισε με την ομάδα του Stratos Club, αλλά και του Ατρομήτου, είχε όμως καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
Παρασκευή 25-06
Ατρόμητος – Stratos Club 2-2
Παναθηναϊκός – Δόξα Πηγαδακίων 4-0
Σάββατο 26-06
Παναθηναϊκός – Stratos Club 0-0
Ατρόμητος – Δόξα 4-2
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-0
Δόξα – Stratos Club 0-3
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Παναθηναϊκός 5 (4-0)
2. Stratos Club 5 (5-2)
3. Ατρόμητος 5 (6-4)
4. Δόξα Πηγ. 0 (2-11)