Τελικά πληρώθηκε και έφυγε;

Παραιτήθηκε, τελικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Corfupress, η Περιφερειάρχης, Βάσω Αλεξανδρίδου, η οποία επέστρεψε χθες βράδυ στην Κέρκυρα, για να πάρει τα πράγματά της και να φύγει κατά Λάρισα μεριά από όπου και ήρθε!
Πάντως παραμένει ερώτημα ποιός θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη συνεδρίαση των Επιτροπών Παρακολούθησης ΕΣΠΑ, στο Υπουργείο Οικονομίας, όπου οι Περιφερειάρχες ως επικεφαλής των διαχειριστικών αρχών των περιφερειακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, θα συνυπογράψουν τις αναθεωρήσεις των προγραμμάτων τους, κάτι που για τα Επτάνησα έχουν μεν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες σε υπηρεσιακό επίπεδο, ωστόσο, εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου, η κ. Αλεξανδρίδου δεν είχε ακόμα δώσει το πολιτικό “πράσινο φως” και έτσι το πρόγραμμα της περιφέρειάς μας εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να προκριθεί η λύση είτε της υπογραφής του από αρμόδιο Υπουργό ή της υπογραφής από υπηρεσιακό παράγοντα με εντολή Υπουργού.
Το τελευταίο “νέο” είναι ότι η τέως Γενική Γραμματέας είχε καταφέρει τις υπηρεσίες και πληρωνόταν προκαταβολικά τόσο το μισθό της όσο και τα έξοδα παράστασης. Γι αυτό πρώτα πήρε τον μισθό του Μαΐου και μετά έδωσε την παραίτησή της!!! Απορίας άξιο εαν το κατάφερε μόνη της ή χρειάστηκε και κάποια υπογραφή άνωθεν;
Και με την ευκαιρία για όδους εξακολουθούν να έχουν την απορία να τους ενημερώσουμε -σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές- ότι βρέθηκαν τα χαμένα laptop που είχε παραλάβει η συνεργάτης της.. μόνο που βρέθηκαν σε άλλη μορφή. Είχαν μετατραπεί σε τρεις Plasma τηλεοράσεις, μια για κάθε δωμάτιο της οικίας της που είχε νοικιάσει και που την πλήρωνε μέχρι αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, με 1.600 ευρώ τον μήνα.