Στην αποστρατεία;

Πως τα φέρνει ο καιρός και η πολιτική… Κουράζει, ειδικά, μετά από χρόνια ενασχόλησης και προσφορας στα κοινά και τον πολίτη! Τέλος, λοιπόν, στην πολιτική του δραστηριοποίηση, βάζει ο αντινομάρχης, Διονύσης Παλλαδινός, δηλώνοντας πως τρεις 4ετίες είναι αρκετές! Κάτι ο “Καλλικράτης” που δεν αφήνει πολλά περιθώρια και το θολό τοπίο των υποψηφιοτήτων που επικρατεί, κάτι που ο νομάρχης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του, διότι ο Νιόνιος χωρίς Γάσπαρο δεν μπορεί, κάτι και πολύ περισσότερο, η πολιτική “κούραση” που ο ίδιος νιώθει, και δικαιολογημένα, μετά τη διαχείριση τόσο σημαντικών θεμάτων όλα αυτά τα χρόνια όπως εκμυστηρεύεται στον περίγυρό του, δεν τον ωθούν να διεκδικήσει ξανά την ψήφο των Ζακυνθινών.
Ο “Καλλικράτης” αναμένεται να φέρει…. σαρωτικές αλλαγές στο επίπεδο των Νομαρχιών… θα φέρει τα πάνω… κάτω και στη συγκρότηση των συνδυασμών για τις επόμενες τοπικές εκλογές. Για αυτό το δρόμο της αποστρατείας σκέφτεται και ο Νίκος Γιακουμέλος που παλαιότερα ωστόσο, είχε εκφράσει την άποψη ότι “ως εδώ ήταν…”
Φαίνεται πάντως ότι τα νέα σχέδια έχουν “κόψει” τις ορέξεις αρκετών από τους τοπικούς μας αιρετούς άρχοντες, που βλέπουν ότι τα περιθώρια στενεύουν, αφού τα κριτήρια για την επιλογή τους θα ξεπερνούν πλέον τα στενά όρια και επίπεδα της Ζακύνθου.
Βέβαια, ποτέ δεν ξέρει κανείς τι του επιφυλάσσει το μέλλον ή αν θα αλλάξει ξαφνικά γνώμη για κάποιο λόγο, όμως με τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται πως ο αντινομάρχης διανύει τους τελευταίους του μήνες ως αιρετός άρχοντας του τόπου!!!