Πάλι “στα… ρεπάρα”;;;

… και φυσικά καταλαβαίνετε -οι παλιότεροι τουλάχιστον- ότι όποιος το έλεγε αναφερόταν στο σημείο που πήγαινε κάποιος για να κάνει την ανάγκη του… Στις μέρες μας, όμως, που δεν υπάρχουν … ρεπάρα, αλλά δυο μόνο δημόσιες τουαλέτες, μάλλον έχουμε ανάγκη από μερικές χημικές… Έρχεται καλοκαίρι και τουρισμός και πρέπει να βρούμε λύση στο που θα κάνουμε, όχι μόνο εμείς, την ανάγκη μας, αλλά και οι κάθε είδους επισκέπτες μας.
Έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες συντήρησης και λειτουργίας των δημοτικών τουαλετών και ειδικά εκείνης που βρίσκεται στα δέντρα του Άμμου αλλά αυτό δεν αρκεί… Από τον Άμμο στην πλατεία Σολωμού και από εκεί χάος μέχρι το Κρυονέρι δεν καλύπτονται οι ανάγκες μας!!!
Δεν είναι δυνατόν οι συμπολίτες μας που ξεκινάνε από κάθε σημείο της πόλης με σκοπό να “ξαλαφρώσουν” να φθάνουν στην πλατεία και απο εκεί να καταλήγουν στη… θάλασσα.
Ας αποφασίσει τι θέλει ο Δήμος Ζακυνθίων… να έχουμε ή όχι χημικές τουαλέτε στην περιοχή;;; Αν όχι, καλό θα είναι να αυξήσει τα δρομολόγια του mini-bus στη γραμμή της πόλης για έκτακτες… περιπτώσεις που δεν θα προλαβαίνει κάποιος να φτάσει έγκαιρα με τα πόδια απο τον Άμμο στο Σολωμό.
Αν ναι, ας τις τοποθετήσει κάπου μόνιμα και ολοχρονικά… Όχι περιοδικά σε ώρες αιχμής και να θυμηθούμε περυσινά φαινόμενα όπου ανά μέρα μετακινούνται και σε διαφορετικό σημείο με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να ορίσει και ένα από τους δημοτικούς αστυνομικούς προκειμένου να φυλάνε σκοπιά, μπας και παραμείνει στη θέση της, επιτέλους!!!