Επιστρέφει;;;

Κόντρα…στο κυρίαρχο ρεύμα -πλην κάποιων εξαιρέσεων- που επικρατεί στις τάξεις των αιρετών του νησιού μας, προκειμένου να γυρίσει σελίδα η Ζάκυνθος με τον…ένα και μοναδικό δήμο, δείχνει να κινείται ο τ. πολιτευτής της ΝΔ, Παύλος Κολοκοτσάς.
Μάλιστα, ο κ. Κολοκοτσάς, δεν θα επιθυμούσε μια κομματική θέση στην τοπική ηγεσία διότι την θεωρεί στατική και χωρίς προσφορά στον πολίτη. Επομένως, επικαλούμενος τα αδιέξοδα της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας, με βάση τα σημερινά δεδομένα, υποστηρίζει ότι…αρκεί και περισσεύει ένας δήμος στο νησί μας, καλώντας το λαό να καταδικάσει όσους νοιάζονται μόνο για..καρέκλες και μισθούς!
Επειδή, όπως δηλώνει, παραμένει μάχιμος στα κοινά, αφουγκραζόμενος την τοπική κοινωνία, προτίθεται να δηλώσει “παρών” και είτε να είναι υποψήφιος δήμαρχος, βλέποντας τις νέες εξουσίες που παρέχει ο νόμος, είτε να συμβάλλει στη συγκρότηση ψηφοδελτίου όχι αρεστών αλλά άριστων τεχνοκρατών, ανθρώπων του μόχθου, πέρα από στενά κομματικά κριτήρια και μόνο!
Έτσι λοιπόν, ο Στρατηγός, ετοιμάζεται για νέες μάχες, με ξεκάθαρες απόψεις, περιγράφοντας με τα…μελανότερα χρώματα τη σημερινή πραγματικότητα του νησιού μας και αφήνοντας σαφείς αιχμές προς κάθε κατεύθυνση, γεγονός που σημαίνει ότι…τα “σκάγια” που ρίχνει αφορούν και τον δικό του πολιτικό χώρο!
Της κακομοίρας, αναμένεται ναγίνει, λοιπόν, αφού ο Στρατηγός θα διασταυρώσει το ξίφος του, τόσο με το νομάρχη -που φέρεται να ενδιαφέρεται για το δήμο- όσο και με το δήμαρχο Λαγανά που ενώ δηλώνει ότι θα σταθμίσει τα δεδομένα της στιγμής δεν αρνείται ότι θέλγεται απο την Τοπική Αυτοδιοίκηση!!!