Αλήθεια ή Ψέμα;

Ότι η κατάσταση με την τέως Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων έχει ξεφύγει τελείως και κάποιοι μας κοροϊδεύουν όλους μαζί; Οχι μόνο δεν υπάρχει παραίτηση αλλά η κ. Αλεξανδρίδου, σύμφωνα με δημοσίευμα του kefaloniapress, έστειλε στην υπηρεσία fax με το οποίο διορίζει Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Για την ακρίβεια… Την Δευτέρα το βράδυ που έφυγε εσπευσμένα για την Αθήνα, όρισε ( χωρίς να τηρηθεί οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία) τρεις υπαλλήλους μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Η απόφαση βέβαια απορρίφθηκε από τις υπηρεσίες , ούτε καν πρωτοκολλήθηκε γιατί νομικά ήταν ανυπόστατη ακόμα και στην συγγραφή της… το οποίο την Τετάρτη το απόγευμα αντικαταστάθηκε με νέο διορθωμένο ως προς την διατύπωση
Αν και παραιτημένη, αν και στο κρεβάτι του πόνου -όπως διαβάσαμε όλοι- το μυαλό της είναι πως θα εξασφαλίσει το υπηρεσιακό συμβούλιο που διόρισε για να έχει προφανώς ερείσματα στις υπηρεσίες της Περιφέρειας που την έχουν αποκλείσει.
Ρωτάμε… και εμείς μαζί με τους συναδέλφους: Παραιτήθηκε ή δεν παραιτήθηκε η κ. Αλεξανδρίδου; Γιατί  τόση πρεμούρα για τον διορισμό του υπηρεσιακού συμβουλίου όταν έχει αφσει πίσω της τρομερές εκκρεμότητες σε πολύ σοβαρά θέματα τα οποία έχουν μείνει μήνες τώρα χωρίς υπογραφή;
Και το νέο ανδραγάθημα; Παρήγγειλε 11 laptop παρά το γεγονός ότι είχαν εγκριθεί απο την υπηρεσία μόνο 4. Τι τα ήθελε τόσα laptop; Και δεν είναι μόνο αυτό… Δεν τα βρίσκουν πουθενά… έχουν κάνει φτερά!!!