Σιδεροκέφαλος!!!

Στην Πάτρα ταξίδεψε ο Στάθης Μπετίνης, ο οποίος παρέστη στην ορκωμοσία που έγινε για τους νέους διοικητές στις δομές της Υγείας, όπως είναι ο ΟΔΑΖ.
Από ΄δω και πέρα, λοιπόν, ο κ. Μπετίνης θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του στον Οργανισμό Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου, μια θέση που είναι νευραλγική και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που προκύπτουν.
Ο κ. Μπετίνης, πάντως, εξακολουθεί να θεωρείται ο καλύτερος “γαμπρός” με την προίκα 500.000 ευρώ που “κληρονόμησε” προκειμένου να διοικήσει τον ΟΔΑΖ, και τα ελάχιστα προβλήματα σε σχέση με αυτά του νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού μας.
Και απόδειξη του ότι τον αγαπάνε το Στάθη είναι ότι θέλουν να τον έχουν στα “πούπουλα”… εξ΄ ου και η δερμάτινη διευθυντική καρέκλα -διόλου ευκαταφρόνητου ποσού- που αγοράστηκε λίγους μήνες πριν την τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο πόστο και η οποία σκοπό είχε να βολέψει το νέο Διοικητή.
Βέβαια, δεν τον μπορούν και δεν τον ενδιαφέρουν κάτι τέτοια το Στάθη… τα τίτουλα τα αφήνει στη μπάντα και προτάσσει τις κοινωνικές ευαισθησίες αφού πρώτιστο μέλημά του είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις δομές του Οργανισμού και τους ηλικιωμένους, τα ορφανά, και τα ΑμεΑ δίνοντας προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας και των οικογενειών τους.
Το μόνο που μένει είναι να έχει εξασφαλισμένη τη βοήθεια της κυβέρνησης και τη συμπαράσταση των συνεργατών του διότι μπορεί το πνεύμα να είναι πρόθυμο, όταν η σαρξ ασθενεί… τα πράγματα δυσκολεύουν.