Έτοιμος ο Στέλιος

Τα καλοκαιρινά του φοράει ο Δήμος Αρκαδίων που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα τη νέα τουριστική περίοδο.
Ήδη, έχουν γίνει καθαρισμοί σε αρκετές περιοχές απο τις οποίες αφαιρέθηκαν τα χόρτα και σκουπίδια και παρουσιάζουν μια διαφορετική όψη.
Μάλιστα, σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει και ο καθαρισμός στις παραλίες όπου θα τοποθετηθούν, κατά μήκος της παραλίας, νέοι ξύλινοι διάδρομοι, ενώ φτιάχνονται οι τουαλέτες και τα αποδυτήρια και θα απομακρυνθούν τα φύκια.
Και όλα αυτά γιατί ο Στέλιος και οι συνεργάτες του -αιρετοί και υπάλληλοι- φροντίζουν για να έχουν τα αυτονόητα πριν… “πεινάσουν”!!!
Φροντίζουν να κάνουν τις παραλίες τους “γαλάζιες” και ταυτόχρονα να εναρμονίζονται με τις νέες απαιτήσεις των καιρών μετά την υπουργική απόφαση για παραχώρηση στους ΟΤΑ Α’ Βαθμού της χώρας του δικαιώματος της απλής χρήσης κοινόχρηστων χώρων παραλιών που βρίσκονται στα όρια της διοικητικής περιφέρειάς τους, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή το κοινό.
Και ας μην ισχυριστούν οι υπόλοιποι δήμοι πως δεν μπορούν να φροντίσουν τις παραλίες τους αφου μετά την περικοπή του τέλους παρεπιδημούντων (από το 2% πήγε στο 0,5%), δεν έχουν τη δυνατότητα για την κατασκευή έργων… διότι θα αντιτάξουμε πως κάποιοι, απλά, δεν θέλουν να χαλάσουν τη χειμερινή ηρεμία και νάρκη τους για να συμπληρώνουν το απαιτούμενο χαρτομάνι… ή να δημιουργήσουν τις αυτονόητες υποδομές… ειδικά τώρα με τον “Καλλικράτη” που θα γίνουμε ένα μάτσο χάλια και συνεπώς με ένα τέτοιο στρατό εργαζομένων θα ισχύει στο έπακρο το “εγώ το είπα στο σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του”
Δεν πειράζει υγεία να υπάρχει και που ξέρεις, ίσως, οι υπόλοιποι δήμοι να ενδιαφέρονται στη “δύση” της θητείας τους για την ανάρτηση της “σημαίας” της κατάντιας, της κακομοιριάς, των λυμάτων και της βρωμιάς!!!
Και επειδή οι καιροί είναι και πολιτικοί και πονηροί να εξαιρέσουμε το δήμο Αρτεμισίων διότι δεν είναι… τουριστικός!!!Τελευταία άρθρα