“Μύρισε” Τζάντε σε Γερμανία και Βουλγαρία

Στα πλαίσια της προσπάθειάς της για προβολή και διαφήμιση του νησιού στο εσωτερικό και το εξωτερικό, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, συμμετείχε σε κοινό περίπτερο με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε δύο διαδοχικές εκθέσεις τουρισμού. Την διεθνή έκθεση τουρισμού “F.RE.E. 2010” στο Μόναχο της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε από 18 έως και τις 22 Φεβρουαρίου 2010 και τη διεθνή έκθεση τουρισμού “Holiday and Spa Expo” στη Βουλγαρία, που πραγματοποιήθηκε από 25 έως 27 Φεβρουαρίου 2010.
Η Νομαρχία συμμετείχε με έντυπο οπτικοακουστικό διαφημιστικό υλικό, το οποίο εξαντλήθηκε, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών για το νησί μας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και με δημοσιογράφους, ενώ συγχρόνως δόθηκε διαφημιστικό υλικό στα τουριστικά έντυπα, προκειμένου να γίνουν αφιερώματα για τη Ζάκυνθο, ενώ διαφημιστικές καταχωρήσεις έγιναν και σε αεροπορικά περιοδικά.
Και στις δυο εκθέσεις έγινε διανομή διαφημιστικού από εκπροσώπους της DK Advertising.Οι εκθέσεις χαρακτηρίσθηκαν από τη μεγάλη προσέλευση κοινού, ενώ τα Ιόνια Νησιά κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους των επισκεπτών.
Ειδικότερα, στη Βουλγαρία, το περίπτερο επισκέφθηκαν η πρέσβης της Ελλάδας, οι εμπορικοί ακόλουθοι της πρεσβείας Θ. Βούλγαρη και Γ. Μανούτσος, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Βουλγαρίας Λ. Ευθυμίου και πολλοί τουριστικοί πράκτορες της Βουλγαρίας.