Έκλεψαν υπολογιστές από το Γυμνάσιο Μαχαιράδου

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε, τα ξημερώματα της Πέμπτης, το Γυμνάσιο Μαχαιράδου, αφού το πρωί της ίδιας ημέρας οι καθηγητές αντίκρισαν τρεις σπασμένες πόρτες, ενώ έλειπαν και τρεις υπολογιστές από το γραφείο τους!
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες έσπασαν τις πόρτες με λοστούς, ενώ άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά πήγαν στον χώρο για να πάρουν αποτυπώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Διεύθυνση του σχολείου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Τα όσα έγιναν, πάντως, αποτέλεσαν ένα σοκ τόσο για τους καθηγητές, όσο και για τους μαθητές του διδακτηρίου.
Να σημειωθεί ότι οι δράστες αφαίρεσαν και ένα κασετόφωνο. Το Γυμνάσιο Μαχαιράδου είναι ένα από τα πολλά σχολεία στη Ζάκυνθο που δεν έχουν φύλακα, με αποτέλεσμα τόσο το κτήριο, όσο και τα περιουσιακά του στοιχεία, να είναι απροστάτευτα.
Οι υπεύθυνοι φορείς, λοιπόν, θα πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα, ούτως ώστε να υπάρχουν σχολικοί φύλακες, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Αν συμβεί αυτό, τότε θα αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά.