Θέατρο θα γίνουμε με το… θέατρο!

Το έργο του δημοτικού θεάτρου είναι ιδιαίτερα σημαντικό από όποια πλευρά κι΄ αν το δει κανείς. Στο νησί μας υπάρχουν αρκετές πολιτιστικές προσπάθειες, όμως μέχρι πρότινος δεν υπήρχε θεατρική στέγη.
Η δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αρκαδίων άλλαξε τα δεδομένα. Τα πράγματα, όμως, μπορούν να γίνουν καλύτερα, εφόσον κατασκευαστεί το δημοτικό θέατρο.
Δυστυχώς, όμως, παρατηρούμε ότι πάνω που ξεπερνιέται ένα εμπόδιο, δημιουργείται κάποιο άλλο. Ο Δήμος Ζακυνθίων πήρε στα χέρια του την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας, αλλά τώρα προέκυψε άλλο πρόβλημα, το οποίο έχει να κάνει με την έλλειψη χρημάτων για τη συνέχιση των εργασιών. Ο Δήμαρχος, Διονύσης Ακτύπης, ισχυρίζεται ότι το κράτος δεν έχει χρήματα για να συμμετάσχει οικονομικά στην εκτέλεση του έργου, όμως ο επικεφαλής της μειοψηφίας, Στάθης Μπετίνης, αναφέρει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Όπως και να ΄χουν τα πράγματα, θεωρούμε ότι θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, διότι δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε έργο. Και οι δύο πλευρές θα πρέπει να βάλουν νερό στο κράσι τους, ούτως ώστε οι εργασίες να αποπερατωθούν έγκαιρα.Τελευταία άρθρα