Υιοθέτησε την τακτική του… ΠΑΣΟΚ

Το… αίμα του πίσω φαίνεται πως θέλει να πάρει ο Νομάρχης, αφού για κάθε πρόβλημα που του αναφέρεται στο νομό, επικαλείται την αναγκαιότητα να βρεθεί λύση από την… Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία ζητά από τον Βουλευτή να κάνει παρέμβαση στη Βουλή.
Όσες βολές ο ίδιος δεχόταν επί Κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και κριτική για τη λειτουργία της Νομαρχίας και τα προβλήματα του τόπου μέχρι τον Οκτώβριο, ο Νομάρχης την επιστρέφει, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κάτι που φάνηκε και στα καυτά θέματα που πρόσφατα συζητήθηκαν στο Νομαρχιακό, για τη λειτουργία του νοσοκομείου και των σχολείων στον Άγιο Κήρυκα.
Ήταν σαν να βάζαμε σε κασέτα τις επικρίσεις που γίνονταν πριν τον Οκτώβριο για τις ευθύνες των Κυβερνήσεων για διάφορα θέματα και μετά, αλλάζοντας απλών τις φωνές και τα… πρόσωπα.
Μόνο που όπως και τότε, έτσι και τώρα, από παχιά λόγια και δεσμεύσεις ο κόσμος έχει χορτάσει και το μόνο που αποδεικνύεται κάθε φορά, είναι οι ευθύνες των μεν και των δε, για τα πολλά και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κοσμάκης και στη Ζάκυνθο…Τελευταία άρθρα