Δεν τσίμπησε στο δόλωμα!!!

Φουντώνει η παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ των αιρετών της Ζακύνθου, οι οποίοι προσπαθούν να ενισχύσουν τη θέση τους και την επιρροή τους στην κοινωνία, με στόχο να βγουν ωφελημένοι από τη διοικητική μεταρρύθμιση του “Καλλικράτη”, κερδίζοντας τον έναν Δήμο, που όπως όλα δείχνουν θα απομείνει στο νησί.
Στην προσπάθειά τους αυτή, αναζητούν δυνατά ονόματα για τη συγκρότηση των συνδυασμών τους, ονόματα που είναι αγαπητά στην κοινωνία και έχουν προσφέρει υπηρεσιακό και κοινωνικό έργο.
Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και ο Λιμενάρχης, Γιάννης Στάθης, ο οποίος προσφάτως ανέλαβε και προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ.
Βλέποντας οι αιρετοί ότι τα καταφέρνει τόσο σαν Λιμενάρχης, όσο και σαν κόουτς, αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να τον προσεγγίσουν για να τον… πάρουν με τα νερά τους.
Ο κ. Στάθης, λοιπόν, δέχθηκε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις προτάσεις για να μπει σε ψηφοδέλτιο, όμως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δεν μπλέχτηκε στα “δίχτυα” τους, μιας και απάντησε αρνητικά. Τους άφησε με τον… καημό, δηλαδή!