Χαμηλοί… τόνοι

Στο παρελθόν θέλουν να αφήσουν τη νίκη επί της Εράνης Φιλιατρών στο Τσιλιβή. Η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε το συγκρότημα του Πλάνου πρέπει να μείνει… πίσω σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι έχουν να σκέφτονται ένα αρκετά δύσκολο αγώνα, αυτόν με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Στη χθεσινή προπόνηση του Τσιλιβή έπεσε αρκετό… βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και στα τελειώματα φάσεων. Το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές είχαν συνομιλία σχετικά με τα λάθη που έγιναν στο Κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ για λίγο η σκέψη και τα λόγια κάποιων έφτασε μέχρι και στη συνάντηση με τον Διαγόρα.
Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Νίκος Στεφανόπουλος που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, ενώ για άλλο ένα παιχνίδι θα απουσιάσει ο Γιάννης Βοζαΐτης (7 κίτρινες). Επίσης δεν υπολογίζεται ο Κόκας που υπέστη νέα θλάση στην προπόνηση της Παρασκευής.

Παράπονα για τη διαιτησία από Εράνη
Απορίας άξιο είναι που μπορεί να αποσκοπεί η κίνηση της Εράνης, ώστε να απευθυνθεί στην ΚΕΔ για τη διαιτησία που αντιμετώπισε στο ματς με το Τσιλιβή. Χθες όλα τα sait που ενασχολούνται με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα , αλλά και εφημερίδες της Μεσσηνίας ανέφεραν περί “σφαγής” της Εράνης στη Ζάκυνθο. Και αναρωτιόμαστε: γιατί μετά τον αγώνα δεν παραπονέθηκε κανείς από την Εράνη και η αποστολή της Φιλιατρινής ομάδας έδειξε ότι αποδέχεται την ήττα της; Γιατί όλοι έδωσαν τα χέρια με τους αντιπάλους τους; Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε, ούτε να αναφέρουμε κάτι που δεν πιστεύουμε. Όταν το Τσιλιβή υποδέχτηκε τον Μεσσηνιακό και το Ζαβλάνι το Τσιλιβή ηττήθηκε δίκαια. Δεν έριξε κανείς την ευθύνη στη διαιτησία – ούτε είδαμε τον διαιτητή να “κλέβει” βαθμούς από το Τσιλιβή, εν αντιθέσει με τον αγώνα στα Κρέστενα όπου οι άνθρωποι στο Τσιλιβή έχουν φρικτά παράπονα. Για τον αγώνα στα Κρέστενα δεν έχουμε ξεκάθαρη θέση, αφού δεν ήμασταν στο γήπεδο, όμως όταν διαπιστώνεται κάνει μεμπτό και είμαστε στο γήπεδο δεν έχουμε λόγο να μην το καταγράψουμε, όπως πολλές φορές έχει συμβεί στο παρελθόν, είτε θετικά, είτε αρνητικά για το Τσιλιβή. Η κίνηση της Εράνης γεννά πολλά ερωτήματα και απορίες. Διότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και το γεγονός ότι κανείς στο τέλος, από πλευράς της Φιλιατρινής ομάδας δεν έκανε δήλωση για τον διαιτητή Σπανό, προκαλεί πραγματικά αλγεινή εντύπωση.Τελευταία άρθρα