“Μπορεί πολλά αυτή η ομάδα”

Την πεποίθησή του ότι η ΑΓΕΖ μπορεί να φτάσει ακόμα και μέχρι τον τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ εξέφρασε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”, όπου ήταν καλεσμένος ο τεχνικός της ΑΓΕΖ Γιάννης Στάθης. Ο κ. Στάθης ανάφερε ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των παικτών που απαρτίζουν την ομάδα, ενώ στάθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Ο κόουτς της ΑΓΕΖ έδειξε πολύ ευδιάθετος με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα μπάσκετ του νησιού μας, ενώ μίλησε ακόμα και για ποδόσφαιρο, τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, αλλά και το Τσιλιβή. “Είναι σημαντικό να αγωνίζονται Ζακυνθινοί στην ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού. Ο… ντόπιος παίζει διαφορετικά όπως και να το κάνουμε. Ευθύνη έχουν και τα σωματεία για αυτό” ήταν μια τοποθέτηση του προπονητή της ΑΓΕΖ σχετικά με θέματα ποδοσφαιρικού… περιεχομένου. Μάλιστα ο κ. Στάθης ανέφερε ότι στο παρελθόν ταξίδευε και εκτός έδρας για να παρακολουθήσει παιχνίδια της Ζακύνθου, όμως φέτος η ΑΓΕΖ του έχει “τραβήξει” πολλές ώρες, πράγμα που τον περιορίζει όπως είπε, ακόμα και για τις ελεύθερες ώρες που διαθέτει για την οικογένειά του. Όσο για την ανδρική ομάδα μπάσκετ ο κ. Στάθης συνέχισε λέγοντας ότι το φετινό Πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο, ενώ χαρακτήρισε όλες τις ομάδες επικίνδυνες, αφού οι περισσότερες, αν όχι όλες έχουν κάτι να παρουσιάσουν.
Ο κόουτς της ΑΓΕΖ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ του γυναικείου και του ανδρικού φύλλου, αφού στο παρελθόν ήταν προπονητής και σε γυναικεία ομάδα.
“Οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και ίσως πιο έξυπνες και έχω καταλάβει ότι οι εντολές μου εκεί είχαν μεγαλύτερη μεταδοτικότητα” τόνισε.

Δύο ματς το Σαββατοκύριακο
“Βαρύ” πρόγραμμα περιμένει την ΑΓΕΖ το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού θα κληθεί να δώσει δύο παιχνίδια μέσα σε δύο ημέρες. Αρχικά το Σάββατο η ΑΓΕΖ θα υποδεχθεί τον Ερμή (4 μ.μ.) και την Κυριακή θα δώσει νέο παιχνίδι (1 μ.μ.) με τον ουραγό Αχαιό. Φυσικά η τεχνική ηγεσία δε θέλει επ’ ουδενί να σκέπτεται ότι τα δύο ματς που ακολουθούν είναι εύκολα – για αυτό και θα υπάρξει ειδική ομιλία του κ. Στάθη προς τους παίκτες. Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα η ΑΓΕΖ έχει λαβωμένο τον Διονύση Μπονίκο που αντιμετωπίζει ένα διάστρεμμα εδώ και εβδομάδες και παίζει με επιφύλαξη, ενώ καλύτερα είναι ο Σ. Νέγκας. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα θα είναι στην αποστολή για τους αγώνες που ακολουθούν ο Κ. Μάργαρης που επιστρέφει στη μονάδα που υπηρετεί.Τελευταία άρθρα