“Εραστές των ραδιοκυμάτων”

Την πίτα του 2010 έκοψαν οι ραδιοερασιτέχνες της Ζακύνθου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην επιχείρηση του συναδέλφου τους Τάσου Πουλιέζου.
Το “παρών” έδωσαν όλοι οι “εραστές των ραδιοκυμάτων”, με αρχηγό τον “πατριάρχη”, όπως τον αποκαλούν, Σπύρο Χειμαριό, και τους Γιώργο Αντωνόπουλο, Γιάννη Μαρίνο, Θεοτόκη Φλεμοτόμο, Τάσο Θωμαΐδη, Διονύση Βλαχιώτη, Διονύση Κλάδη, Νάσο Τσουκαλά και Μιχάλη Σπίνο.
Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν οι δύο μικρότεροι ραδιοερασιτέχνες, Νίκος Αντωνόπουλος και Άννα Χειμαριού, βλαστάρια -το μήλο πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά- του Γιώργου Αντωνόπουλου και του Σπύρου Χειμαριού, οι οποίοι έκοψαν και την πίτα του Συλλόγου.
Ο Νίκος και η Άννα έλαβαν το πτυχίο του ραδιοερασιτέχνη, με εξετάσεις στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, στις 27 Οκτωβρίου 2009, κάνοντας υπερήφανους τους ραδιοερασιτέχνες πατέρες τους.
Στο σημείο αυτό αναφέρουμε ότι η Άννα Χειμαριού, 12 ετών, είναι η μικρότερη ραδιοερασιτέχνης της Ελλάδας και της Ευρώπης, γεγονός που την καθιστά περιζήτητη στους ασυρμάτους, καθώς και το Νίκο Αντωνόπουλο, ο οποίος είναι μόνο ένα χρόνο μεγαλύτερος από την Άννα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους και ιδιαίτερα στα δύο πιτσιρίκια που ασχολούνται με το άθλημα, ελπίζοντας ότι θα αποκτήσουν τις διακρίσεις των γονιών τους.

[Στη φωτογραφία, διακρίνονται από αριστερά οι ραδιοερασιτέχνες Νάσος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Καμήλος, Τάσος Θωμαΐδης, Θεοτόκης Φλεμοτόμος, Σπύρος Χειμαριός, Γιώργος Αντωνόπουλος, Άννα Χειμαριού, Νίκος Αντωνόπουλος, Γιάννης Μαρίνος, Μιχάλης Σπίνος, Διονύσης Κλάδης.]