“Δίψα” για το… τρίποντο

Να αφήσει στο παρελθόν την ήττα στα Κρέστενα θέλει ο ΑΟ Τσιλιβή, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με την Εράνη Φιλιατρών. Η Ζακυνθινή ομάδα μεθαύριο στο γήπεδο του Πλάνου θα επιζητήσει τη νίκη που θα το επαναφέρει σε απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Ο Ανδρέας Ζουπάνος έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς “πονοκεφάλους” και ένας από αυτούς είναι και η απουσία του Γιάννη Βοζαΐτη, ο οποίος συμπλήρωσε 7 κάρτες και θα λείψει από το Κυριακάτικο ματς, όπως και για το επόμενο με τον Διαγόρα. Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που θα απουσιάσει από το Τσιλιβή στο ματς με την Εράνη είναι ο Νίκος Στεφανόπουλος για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα είναι τουλάχιστον στον επόμενο αγώνα στη διάθεση του προπονητή του, αφού είχε 4 κάρτες δεχθεί.
Κάτι άλλο που μπορεί να προβληματίσει τον κ. Ζουπάνο σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι και η κάκωση μηνίσκου του Παναγιώτη Δρόσου. Το ευχάριστο είναι ότι ο Δρόσος προπονήθηκε χθες σε κανονικούς ρυθμούς, όμως σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα μπορεί να προσφέρει στον αγώνα.
Παράλληλα ο Γουίλι Κλάδης προέρχεται από ίωση, έχασε προπονήσεις και δεν είναι έτοιμος εκατό τοις εκατό. Είναι πιθανό ο υψηλόσωμος αμυντικός να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως φαντάζει δύσκολο να ξεκινήσει.
Χθες η προπόνηση είχε απαρτία με 27 άτομα να λαμβάνουν μέρος. Η αισιοδοξία είναι συγκρατημένη στο Τσιλιβή, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν και η ήττα από τον Ξενοφώντα με τον τρόπο που ήρθε δείχνει να έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να επιστρέψουν… δριμύτεροι κάνοντας μια καλή εμφάνιση εντός έδρας.
Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί σήμερα όπου και θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό δίτερμα. Το τεχνικό team αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι, αλλά και να ανακοινώσει την αποστολή που θα συμπεριλάβει για τον μεθαυριανό αγώνα. Το Τσιλιβή ζητά την υποστήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου. Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Σπάνος Θ. (ΕΠΣ Αχαΐας) με βοηθούς τους Οικονόμου Σ., Θανόπουλο Π.

ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣ
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τσιλιβή , οι παίκτες και το τεχνικό team καλούν τους φιλάθλους και όχι μόνο, την Κυριακή στο γήπεδο του Πλάνου (3.00 μ.μ.) για να συμπαρασταθούν  στην ομάδα του νησιού μας στο δύσκολο αγώνα με την Εράνη Φιλιατρών και ταυτόχρονα
να βοηθήσουν τα παιδιά της Αιτης , αφού ένα μεγάλο μέρος των εισπράξεων από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθεί για το σεισμόπληκτο παιδικό πληθυσμό αυτής της χώρας που τόσο δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες. Το ποσό θα κατατεθεί σε λογαριασμό της UNICEF και θα δημοσιοποιηθεί στα τοπικά Μ.Μ.Ε.