Επιτακτική ανάγκη η νίκη

Να εξαφανίσει τα… σύννεφα που έφερε η ήττα από τον Πανηλειακό θέλει η ΑΓΕΖ, αρχής γενομένης από τη συνάντηση με την Κρήνη.
Αύριο οι “κόκκινοι”φιλοξενούν την Πατρινή ομάδα και επιδιώκουν να πάρουν μια προσωπική ρεβάνς, από την ήττα που είχαν δεχθεί στον πρώτο γύρο. Η νεοφώτιστη ομάδα θα έρθει στο νησί με στόχο να κάνει δύσκολη τη ζωή της ΑΓΕΖ. Στο Ζακυνθινό σύνολο θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά, ελέγχοντας τη ροή του παιχνιδιού. Δυνατός… κρίκος της Κρήνης δείχνει πως είναι η άμυνά της αφού έχει δεχθεί 870 πόντους, λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα τέτοιας δυναμικότητας.
Η ΑΓΕΖ θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία της προπόνηση πριν τον Σαββατιάτικο αγώνα. Ο coach της ΑΓΕΖ Γιάννης Στάθης όπως όλα δείχνουν δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θεοδώση, ο οποίος λόγο μια προσωπικής υποχρέωσης είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να δώσει το παρών, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σπύρος Νέγκας που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΓΕΖ που θέλει να βελτιώσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και να δείξει ότι η ήττα στον Πύργο ήταν μια κακή παρένθεση στην οποία έβαλαν το χεράκι τους και οι διαιτητές.