“Προκλητικός ο διαιτητής”

Να συνέλθουν από την Κυριακάτικη ήττα, απέναντι στον Ξενοφώντα προσπαθούν στο Τσιλιβή. Το αποτυχημένο αποτέλεσμα προήλθε, μετά από πολλή κακή μεταχείριση του διαιτητή Μακρυπόδη στη Ζακυνθινή ομάδα και αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε έντονα, όλους τους ανθρώπους του Τσιλιβή.
Διότι μέχρι στιγμής οι διαιτησίες που είχε το Τσιλιβή ήταν καλές, όμως προχθές καθορίστηκε το τελικό αποτέλεσμα εξαιτίας του “ρέφερι”.
Στο Τσιλιβή προσπαθούν να ξεπεράσουν την ήττα και το αναπάντεχο αποτέλεσμα στα Κρέστενα και να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα με την Εράνη Φιλιατρών. Η νίκη φαντάζει μονόδρομος για τους παίκτες του Ανδρέα Ζουπάνου που μετά από την εξαιρετική απόδοση που είχαν απέναντι στις Κροκεές, προχθές γνώρισαν την ψυχρολουσία.
“Δεν έχω να πω κάτι στους ποδοσφαιριστές, η προσπάθειά τους ήταν εξαιρετική. Ο λόγος που χάσαμε ήταν άλλος. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, όσο ασχολούμαι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όμως προχθές συναντήσαμε κάτι απαράδεκτο” τονίζει ο Ανδρέας Ζουπάνος.
Χθες το Τσιλιβή έκανε προπόνηση στο Ενωσιακό γήπεδο, καθώς στο γήπεδο του Πλάνου διεξαγόταν η συνάντηση μεταξύ του Αστέρα Πλάνου και του Ζακυνθιακού. Όσοι αγωνίστηκαν στα Κρέστενα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν στο δίτερμα κόντρα στη Φλόγα Κυψέλης. Ένα δίτερμα το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον να γίνεται κάθε δευτέρα.
Η ήττα στα Κρέστενα δεν έφερε μόνο την ήττα για το Τσιλιβή. Άφησε και άλλα κατάλοιπα. Και αυτά αφορούν τους Στεφανόπουλο και Βοζαΐτη, οι οποίοι θα χάσουν (όπως διαβάσατε και χθες) το επόμενο ματς με την Εράνη. Παράλληλα ενοχλήσεις στο γόνατο ένιωσε μετά το παιχνίδι ο Παναγιώτης Δρόσος, αλλά και ο Γιάννης Πάστρας, των οποίων όμως οι τραυματισμοί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το Τσιλιβή αγωνίστηκε σε “βαρύ” αγωνιστικό χώρο. Έγινε “λασπομαχία”, κι αυτό είχε ως αντίκτυπο τα προαναφερθέντα περιστατικά.

Θετικό το “X” στα Βραχνέϊκα
Υπάρχει και ένα καλό για το Τσιλιβή στη 15η αγωνιστική. Η ισοπαλία του Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον Αχιλλέα Καμαρών. Οι δύο ομάδες θεωρούνται από τις πιο δυνατές αντιπάλους του Ζακυνθινού συνόλου και η ισοπαλία τις κράτησε κάτω από την ομάδα του Πλάνου.
Επί ευκαιρίας ο Διαγόρας την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα, ενώ ο Αχιλλέας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Λάππα στις Καμάρες. Έχει δρόμο ακόμα το Πρωτάθλημα και η… ψαλίδα δεν έχει ανοίξει σχετικά με τις μικρομεσαίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.