Κακές επιλογές και διαιτητές την ώθησαν στην ήττα

Με την αστοχία της, αλλά και τους διαιτητές της προχθεσινής συνάντησης τα έχει η ΑΓΕΖ. Οι Σταθόπουλος και Κιούρκας καθόρισαν εν πολλοίς το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα. Η διαιτησία, σύμφωνα και με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ΑΓΕΖ έμοιαζε εχθρική. Τα 26 φάουλ που σφυρίχτηκαν σε βάρος της Ζακυνθινής ομάδας αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Γενικότερα οι παίκτες του Γιάννη Στάθη βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Η νευρικότητα και η έλλειψη καθαρού μυαλού ήταν χαρακτηριστικά έκδηλα στις κινήσεις των φιλοξενούμενων. Ο Χαϊκάλης δεν πήρε τις προσπάθειες που θα ήθελε, ενώ εκτός… κλίματος του αγώνα βρέθηκαν κι άλλα παιδιά της ΑΓΕΖ.
Η Ζακυνθινή ομάδα χαρακτηρίζει άνιση τη μεταχείριση που είχε από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Μάλιστα άνθρωπος της ομάδας φαίνεται να επικοινώνησε με τον υπεύθυνου ορισμού διαιτησίας της Α1 ΕΣΚΑΗ, ζητώντας ουσιαστικά μεγαλύτερη προσοχή στους ορισμούς των διαιτητών στους αγώνες του Ζακυνθινού συγκροτήματος. Αχίλλειος… πτέρνα της ΑΓΕΖ φάνηκαν να είναι το τελευταίο δεκάλεπτο – μέσα στα οποίο η ΑΓΕΖ σημείωσε μόλις 4 πόντους.
 
Τα δεκάλεπτα ήταν: 15-18, 19-11, 4-14, 20-4

ΑΓΕΖ: Θεοδώσης 11 (3 τρ.), Μυλωνάς 4, Νέγκας 3, Κ. Μάργαρης 3 (1 τρ.), Μπονίκος 19, Χαϊκάλης 7.  
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Παναγιωταρόπουλος 19 (3 τρ.), Μπεκρής 16, Βασιλακιώτης 4,  Αθανασούλας 5 (1 τρ.), Χατζηγιάννης 14 (3 τρ.)..
 
***Για τον Πανηλειακό η νίκη επί της ΑΓΕΖ στην πρεμιέρα του β’ γύρου μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη, αφού η ομάδα του Πύργου παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι με αυτή την επιτυχία τους είδαν να αναπτερώνονται οι ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία χωρίς την «περιπέτεια» των πλέι άουτ.Τελευταία άρθρα